122618-0,37 satış kalan 12340
uzlaşma 122623-0,37 36 alış bekleyen 34073 37 satıs bekleyen 12339
120 bin tane mal kaptırdı mı desek 120 bin mal boşaltımı
Originally Posted by Dialektik 120 bin tane mal kaptırdı mı desek 120 bin mal boşaltımı Kaptırdığı aşikar... Hangi kurumun satıcı olduğunu gören varsa teyit edebiliriz....
Originally Posted by muratz Kaptırdığı aşikar... Hangi kurumun satıcı olduğunu gören varsa teyit edebiliriz.... D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by prof45 D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tesekkurler tablo güzel bizim k.y. 33 ten alırım hesabi yapıyor gibi... Seddulbahir hocam siz ne dersiniz....
Originally Posted by muratz Tesekkurler tablo güzel bizim k.y. 33 ten alırım hesabi yapıyor gibi... Seddulbahir hocam siz ne dersiniz.... ben kendi adıma alışa devam ediyorum... artık bu iş gurur meselesine döndü... istanbul seni yeneceğim... duy beni akpaz yöneticileri....
Originally Posted by kocamuğlalı ben kendi adıma alışa devam ediyorum... artık bu iş gurur meselesine döndü... istanbul seni yeneceğim... duy beni akpaz yöneticileri.... Su an 0.37 nin kalkmış olması lazim....
Forum Rules
Yer İmleri