Yahu tam kayıkçı kavgası yapıyosunuz bravo...
Cumartesi pazar hep çalışıyorsunuz...
okurken güldürüyorsunuz söyliim...
imzam linktedir...
https://justpaste.it/78bvw
Yahu tam kayıkçı kavgası yapıyosunuz bravo...
Cumartesi pazar hep çalışıyorsunuz...
okurken güldürüyorsunuz söyliim...
imzam linktedir...
https://justpaste.it/78bvw
Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.
Imbk nin en sorunlu hissesinde olduğumuzu hatırlayalım
Bu hissenin ne olacağını kimse bilemez,neticede bu hisseye giren herkes en dipten aldığını düşünüyor ama spek napıyor bastıkça basıyor,1.02 dip dersin 97 ye verir,97 dip dersin 94 e verir,hisse döndü dönecek diye giren birçok ky var diğer forumlarada bakabilirsiniz,adamlar herkesi ters köşe yaptı,al sat yapmayan hiç-bir ky kâr etmedi,özellikle son günlerde satışlar stratejik
Kısacası çıkacağına emin olsam 0.94 e alış yazardım kesin gelirdi milyon üzerinde satış yedi ama hisseye güvenemiyorum ilave edemedim
Çıkacak diyenlerede düşecek diyenlerede saygı duymak gerek,burası forum sitesi herkesin düşüncesi bir olamaz,küfür etmek kimseye yakışmaz küfür edince ne oluyor hiç bişey,hepimizin psikolojisi bozuldu
Yatayada sarabilir,aşağıda düşebilir,yukarıda çıkabilir 3 ihtimalli
Ytd
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Konu yorum yapmak degil. Konu kasti bir sekilde hem yalan soylemek hemde fiyat vermesi birde 50 kat. Hayatinda hic 2 kat bile kazanamamis tipler hedef fiyat veriyor. Hatta bu kisinin eski paylasimlarina bakinca 1 2 sayfa geri gidince galip cemas ve dmsas a gececekmis diyor sonra ne hikmetse galip mal topluyora donuyor. Kusura bakma da benim verdigim tepki cok az bile. Herseyin bir edebi olmali edebi olmayana da edepli cevap verecek degilim. Benim gorusumun tersinde dusunen birine ben hakaret etmedim bugune kadar lakin bunun soyledigi sey gorus falan degil kimsr kusura bakmasin yine ayni seyi yazsin yine ayni seyleri soylerim. Boylelerine prim verenlere yaziklar olsun. Batsinlar umrumda degil.
Kardeş ben senin yoruma istinaden söylemedim genel olarak söyledim küfüre gerek yok zaten adam öyle olacağı nı bilse varını yoğunu hisseye gömer sen boşver millet istediğini yazsın milletin almasıyla satmasıyla olacak iş değil,patron ve galip ne derse o olur,milletin ağzının suyu akiyor yukardan geldi diye ama dönüpte işlem hacimlerine bakan yok,adam diyorki niye 5 tl de satmamış,kim alacaktıda orda satacaktı,unutmayalım bu bir gyo şirketi,ve ygyo da aynı türde bir şirket,şahsen 1,02 üzerine atsın başka şey istemem çünkü 94-1.02 arası o kadar mal dağıldıki bu malı almadan hareket işi zor
Hepimizin gönlü hissenin yukarı yapmasından yana ama bizim düşüncemizle olacak işler değil adamlar ky nin düşüncesinin hep tersine iş yapıyor bakalım bu hafta neler olacak
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Bak , hala yanlışında israr ediyorsun. İberata nickli arkadaş , herkez , hisseyi kötüleyip 0,50 - 0,35 TL. lere düşeceğini söyleyince o da tersten abartılı bir fiyat söylemiş olabilir. Her ne olursa olsun , küfür etmek çok yanlış. Şimdi , o da sana küfür etse ve hisse yönetimine bu durumlar bildirilse , hisse moderasyonlu bölüme alınır. O zaman da şimdi yazdığını , kimbilir ne zaman yönetici okuyacak ta sonra yayınlayacak diye beklersin. Özelden mesajlaşıp birbirinize ne söyleyecekseniz söyleyin. Ama , böyle halka açık ,dinamik bir forumda birine hakaret etmek , küfür etmek hiç yakışık almıyor.Üstelik forum kurallarına da aykırı. Boş bulunup , düşünmeden bu sözleri sarfetmiş olabilirsin. Yaptığına pişman olmuş ta olabilirsin. İnsanız , hepimiz hata yaparız. Özür dilersin , karşındaki de kabul ederse barışırsınız , olur biter. Onurlu , uzlaşmacı bir kişiden beklenen budur.
Perşembe günü SPK bülteninde, sermaye tavanı onaylanır. Sonrasında, şirket kap haberi ile bedelsiz başvurusu yapabilir artık. Bedelli zor gibi, galip boyle mi istedi ki.
Galip temettü olmasını çok istemisti. Umudunu kesince, davranışı hisseye böyle yansıdı sanki.
Yer İmleri