Sayfa 282/564 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 4508 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: BAGFS - Bağfaş Bandırma Gubre Fabrikaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by borsacıamca Yazıyı Oku
    Yilan firmasyonu
    Akıllı insanlar herkesten ve herşeyden öğrenirler
    CAHİLLER İSE HERŞEYİ BİLİRLER...... SOKRATES

2.  Alıntı Originally Posted by borsacıamca Yazıyı Oku
    gemi 17,06,2019 da yola çıktı.ağır ağır seyir halinde kimse uyanmadan yola devam .sert hareketlere ne gerek var o günden bugüne kazanca baksana dostum ...so good ..yılan gibi mubarek
    haklısınız tabiki dostum da ben takibimde olmasına rağmen geç bindim trene pozisyon müsait değildi, o günlerden bir kaç gün önce binip indim trene kola keserek.

saygılar bol kazançlar

3. sabırlı olmak lazım yavaş yavaş ilgi artıyor twiterda .yeni maliyetler bu seviyelerden başlıyor bize yaslanıp izlemek kalıyor sadece

4. cıty 1.066 k. oldu 10 gün öncesi 873 k

5.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    cıty 1.066 k. oldu 10 gün öncesi 873 k
    şunu algılamanız lazım 10 yılda bir gelecek bir formasyon ve kazancın içindesiniz..geniş olun günlük hareketlerden etkilenmeyin ..ytd..

6.  Alıntı Originally Posted by borsacıamca Yazıyı Oku
    şunu algılamanız lazım 10 yılda bir gelecek bir formasyon ve kazancın içindesiniz..geniş olun günlük hareketlerden etkilenmeyin ..ytd..
    farkındayım dostum, yalnız o ciddi kalkışı bekliyorum, çok yorgununm bir bilseniz, hem yazdım galiba ilk defa kol kestiğim bir hisseyi dönüp %20 yukardan aldım bu farkındalığımı yetesiye anlatır.

7.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    farkındayım dostum, yalnız o ciddi kalkışı bekliyorum, çok yorgununm bir bilseniz, hem yazdım galiba ilk defa kol kestiğim bir hisseyi dönüp %20 yukardan aldım bu farkındalığımı yetesiye anlatır.
    sattığınız noktayı bilemem ..ama teknik analizi şöyle özetliyim 5 tl den almak istersiniz hisseyi teknik açıdan pahalıdır.6 tl den alırsınız aynı hisseyi teknik açıdan ucuzdur..teknik analiz bunun için var doğru zamanda almayı bilmek için..bu hissenin doğru zamanda alım noktası 5,70 yukarı geçilinceydi.öncü sinyallernet 5,50 de hisseye al verip dikkat çekti.....o yüzden maliyetinize değil hedefinize odaklanıp yola devam...ytd

8.  Alıntı Originally Posted by borsacıamca Yazıyı Oku
    sattığınız noktayı bilemem ..ama teknik analizi şöyle özetliyim 5 tl den almak istersiniz hisseyi teknik açıdan pahalıdır.6 tl den alırsınız aynı hisseyi teknik açıdan ucuzdur..teknik analiz bunun için var doğru zamanda almayı bilmek için..bu hissenin doğru zamanda alım noktası 5,70 yukarı geçilinceydi.öncü sinyallernet 5,50 de hisseye al verip dikkat çekti.....o yüzden maliyetinize değil hedefinize odaklanıp yola devam...ytd
    5.71 de iyi satış vardı orada alıp, 5'e dönecek korkusuyla 65,60 arası geri verdim , tabi bu bana %'20 den fazla eksik mala mal oldu ama olsun, artık bekleme zamanı.

Sayfa 282/564 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •