Sayfa 282/615 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 4914 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. inşallah yarın iyi birgün olur .90 kapar.

2.  Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    Temettüye kadar 1lira olsun.
    Bir yıllık hedefim 7,5 lira.
    Kapak oldu bazılarına.
    Alımlar iyu.
    0,85 kapatırsa 1 lira 17 sine kadar görülebilir.
    Hayırlısı.
    Bekleyim göreceğim.
    YTD
    Selamlar ,

2018 Aralık itibariyle F/K 'sı anlamlı olan 24 GYO 'nun en küçük ve en büyük F/K 'lı 2 şer tanesini hesaptan çıkarırsak ,

Kalanların F/K ortalaması : 5.69

Bu ortalamaya göre şu an 1.7 F/K lı HLGYO için adil fiyatın 2.67 TL olması gerekiyor.

Tabii gönül isterki 7 olsun , 10 olsun ama 4 TL hadi bilemedin 5 TL 'nin üstü sektör ortalamasından akıllara ziyan bir kopuş gerektirir.

3.  Alıntı Originally Posted by icruy Yazıyı Oku
    Selamlar ,

2018 Aralık itibariyle F/K 'sı anlamlı olan 24 GYO 'nun en küçük ve en büyük F/K 'lı 2 şer tanesini hesaptan çıkarırsak ,

Kalanların F/K ortalaması : 5.69

Bu ortalamaya göre şu an 1.7 F/K lı HLGYO için adil fiyatın 2.67 TL olması gerekiyor.

Tabii gönül isterki 7 olsun , 10 olsun ama 4 TL hadi bilemedin 5 TL 'nin üstü sektör ortalamasından akıllara ziyan bir kopuş gerektirir.
    Borsada uzun vadeli yatırımın adresi Kesinlikle HLGYO bana göre... defter değerinin 4 te 1 fiyattan işlem görüyor... Hersene düzenli karı var.. Hersene bedelsiz/Temettü var..

En son Genel kuruluna 12 yabancı fon katılmış...

En büyük hikayesi İFM olup, 240.000 m2 alanı var.. yani en kötü fiyatla aylık 10 Milyon USD gelr beklentisi var..

Fiaytının buralarda olmasının sebepleri ise... Halkbankın ceza ihtimali ( Ki bana göre bankanın sadece iştiraki olup, sıkıştım satıyorum dese 3- 4 tl den kapıyı açar..)

İFM nin nezaman hayata gececeği?

Uzun vadede bende buradayım...

YTD.

4. İkinci tavan.
    0,94 kapatabilirmi?
    Alım satım gönderebilecek varmı?
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

5. Hacim güzel...
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

6. 0,94 kapatacak sanırım...

hayırlı olsun kimsecikler kalmamış forumda neden gittigi belli oldu darısı algyo nun başına
    nasip....

Böyle bşr günde yazmasam olmaz. Yorum yapıyorum I am happyy)

Sayfa 282/615 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •