Sayfa 282/650 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by borsayatırım Yazıyı Oku
    sen gibi agzından salya akan ona buna havlayan biriyle muhatap olmuyorum daha fazla..

bu EZİK kelimesini 2. kullanısın. KENDİNE YAKISAN BİR SIFATTIR BUNU SANA AYNEN İADE EDİYORUM.

AYRICA hala arkasındayım..

alıs satıslarını yazdıgın sürece salladıgın rakamlar birsey ifade etmiyor. 2gün sonra fiyat düsünce yukardan sattım tekrar geri aldım tarzı paylasımlar ancak komik oluyor

git sen kumda oyna...
    Ben alış satışlarımı seans içi yazdım hatırlatırım! Ama sana yine yaranamadık ya da sen kompleks yapmışssın beni kendine ))) eziklik oradan gelmekte ! Ayrıca ağzından salya akan adam ben değilim sana efendice uyarıp alıntılama bana cevap yazma dedim sana.Sen ne yaptın ezikliğini tekrar gösterip terbiye sınırlarını zorlayıp bana git kumda oyna şeklinde sana yakışan şekilde yazıp,aslında ne kadar kopmplekli bir karakter olduğunuda bana kendini ispat etmiş oldun.Sana ancak kiim olsa şöyle yazar:Yürü git işine!Bunu çoktan hakettin.İnsan isen sana Lüten yazma şeklinde yazmama rağmen bir eda ile cevap yetiştirmende ayrıca traji komik haydi bakalım bak işine...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Allahin izni ile kemerlerinizi baglayin, bazi turbulanslar olabilir ama ucusun keyfini cikarin😉 ikramlar birazdan baslayacak, ltf koltuklarinizi dik konuma getirin !

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

3. Beklediğim seviyelere geldi.2,20 satıp 2,15 alındı.Tepki yapmalı hala yok bakalım.

Ytd.Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by borsayatırım Yazıyı Oku
    tutarlı olacaksın evet..

hisssede 2 lira bekliyorsan 260dan satacan malda beklemeyecen

ama hem malda bekleyip hemde düsük fiyat vermek en hafif tabirle tutarsızlıktır..

tutarlı olalım o yüzden
    Ben hic bir zaman aldım sattım yazmadım yazmam.. Nereden biliyorsun ki sattım veya satmadım. Ayrıca burada herkesin yorumuna cevap verme gibi bir misyonun var sizin.. Şirketle ilgili bir yorumunuz varsa lütfen yapın.

5. ********ler kendi kendilerine ma... yapiyorlar yine.. karşılıklı al sat.. karşılıklı işlemlerle düşürmeye devam. 2 altını bekliyorum bu hafta içi. fazlada bir şey kalmadı zaten... herkezce bilinen bir haber geldiginde etkisi olmuyor. örnek olarak Rehanin kasasina girecek 12 milyon dolar vardi bugun haberi geldi eksi kapatacak nerdeyse.. haa şöyle olurdu reha para girişi haber öncesi 1.10 lardan 2.50 olurdu bu haber gelirdi anlardım...

Vertu içinde boyle herkesze bilinen bir haber var spk onayladı halka arz ettik desede ne bekliyorsunuz vertuya para girecek eee tamam da vertuya para girecek diye tavan tavan mi gidecek adamlar 2018 de temettu verir 10 kurus alırlar 90 kurus

bu işler boyle..

6. şirketi arayıp şikayet etmek gerekli, hisseleri sahip çıksın

5 milyon temettü dağıtan şirket hisselerine geri alım uygular ...

7.  Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    şirketi arayıp şikayet etmek gerekli, hisseleri sahip çıksın

5 milyon temettü dağıtan şirket hisselerine geri alım uygular ...
    şirketi arayın şikayet edin ama önce ekstrenizi hazir tutun adamlar sizden ekstre isteyecekler.. diyecekler ki elinizde hisse var mi ondan sonra soru sorun.. ama şu var...

maille sorabileceksiniz sorulari adamlar borsanin en degerli şirketi ya sizi adam yerine koymayacaklar..

maili gonderin belki yanit verirler

8. Ek 11167

Holding şirketi ile aralarında ki uçurum fark , hemen hemen aynı iştiraklere sahipler bu hisse 10 da 1 oranında işlem görüyor ...

Sayfa 282/650 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •