Sayfa 282/579 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: HALK Cafe - III

(Reuters) - Delta Air Lines Inc <DAL.N> said on Wednesday it will extend social distancing measures on its flights through Sept. 30 and will block the selection of middle seats and cap seating in every cabin.

Reuters reported last month the airline would keep planes to no more than 60% full through at least July, adding more flights to its schedule than demand would usually justify, citing sources. The goal is to convince passengers worried about COVID-19 to return to flying.

2. halkbank da 40-50 bin lot taşımak yerine 100-150 bin lot kredi ile işlem yapıyorum, tahtaya bazen istemeden zarar verebiliyorum. gecen gün bir senette %1 zararda ısrar etmedim çekildim senet tavan oldu. tabi bunlar tasadüflerde içeriyor. ama günlük işlemlerde halkbank güzel bir noktaya geldi marjlar daha güzel olacaktır.

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    halkbank da 40-50 bin lot taşımak yerine 100-150 bin lot kredi ile işlem yapıyorum, tahtaya bazen istemeden zarar verebiliyorum. gecen gün bir senette %1 zararda ısrar etmedim çekildim senet tavan oldu. tabi bunlar tasadüflerde içeriyor. ama günlük işlemlerde halkbank güzel bir noktaya geldi marjlar daha güzel olacaktır.
    burada ben gelip sizin halkbank tahtasını bozuyorum ama siz benim tahtalarımı bozmayın, yoksa halkbankı çok yüklü alırım valla anında eksiye gider.

Cocuk butun birikimlerimi kaybettim demis.

Birisi de "11 bin euron kalmis. Yarin gelip onu da hallet" dedi

5. dinimizde büyük küçük günah ve sevaplar vardır, çoğu insan bilmez, tabiki bilende vardır, ben birini yazayım istedim. Dinimizde oldukça büyük ölçüde yer alan günahlardan biride "yüze karşı alay etmektir". Çok basit gibi görünen bir detay, aman diyeyim dikkat edin.

Yani sen gelip ben para verip aldığım bir mala 0,50 cent dersen benim yüzüme karşı alay etmiş olursun, kusura bakma bende seni bu işlediğin gaflet nedeni ile ALLAH'a havale ederim.

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    golden cross takip edenler var, avcı gibi, yani sadece bunun üzerine sitem kurmuş, takip ettiği liste aşağıda, endeks 102-103 bine düzeltme yaparsa bu listeden bende alırım, şimdi almak cesaret ister. liste şurda bir yerde dursun, işine yarayan olur belki.

aksen,aselsan,avad,bera,bfren,bizim,brisa,mrdın,ec zyt,garfa,krgyo,kront,nuhcm,orma,tatgd,tlman,tmpol ,ufuk,vkgyo.
    krgyo = %8,18 yukarıda, tlman = %6,85 yukarıda.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    dinimizde büyük küçük günah ve sevaplar vardır, çoğu insan bilmez, tabiki bilende vardır, ben birini yazayım istedim. Dinimizde oldukça büyük ölçüde yer alan günahlardan biride "yüze karşı alay etmektir". Çok basit gibi görünen bir detay, aman diyeyim dikkat edin.

Yani sen gelip ben para verip aldığım bir mala 0,50 cent dersen benim yüzüme karşı alay etmiş olursun, kusura bakma bende seni bu işlediğin gaflet nedeni ile ALLAH'a havale ederim.
    Bu neymis KD? Yeni birsey mi icat ettin yoksa???

80 sent verdim, sen benle 50 sente alirim diye alay ediyorsun, gunah isliyorsun. Muahahahahahaha.

Senden de iyi politikaci olurmus ha. Trump'i yanliz birakma!

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu neymis KD? Yeni birsey mi icat ettin yoksa???

80 sent verdim, sen benle 50 sente alirim diye alay ediyorsun, gunah isliyorsun. Muahahahahahaha.

Senden de iyi politikaci olurmus ha. Trump'i yanliz birakma!
    endeks 80 bin veya 85 bin olursa tabiki mümkün ve bu tahsisli ile dünya tarihinde görülmemiş majör bir değişim oluyor. sabah yazdım endeks bazlı grafik diye, şuan o grafiğin zamanı geldi.

Sayfa 282/579 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •