Sayfa 282/662 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Arkadaşlar , maalesef herkes olaya kendi siyasi görüşünden bakıyor. İşbankası 1994 yılında Dışbankı Aydın Doğan a 150 milyon dolar gibi komik bir rakamla satmıştır. Ayrıca Doğan holding ile birlikte girdikleri Petrolofisi ihalesinide iyice incele. Aydın Doğan Hükümey yandaşımı yoksa CHP yandaşımı. Maalesef İşbankası CHP nin bir kuruluşu gibi yıllarca çalıştı. Kamu bankaları için söylediklerinde doğru. Maalesef iktidarlar kamu kuruluşlarını kuruluş amacı dışında kullanıyorlar. Ama İşbankası özel banka kamu bankası değil. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Ben siyasetten nefret ederim ve siyasilerin maalesef hiç birine güvenmem. Liyakat hem kamuya hemde özel tüm teşekküllere lazım. Herkes ve tüm kurumlar objektif olmalı , aksi takdirde biz daha çok havanda su döveriz. Ben şahsen BİST te hiç kamuya ait hisse senedi almamaya özen gösteririm. sadece iki kez o hataya düştüm biri EKGYO diğeri THY. EKGYO beni tam 5 yıl hisseye mahkum etti. Bir dahada kamu hissesine elimi sürmedim çünkü güvenmem. Ama İşbankasıda lütfen özel banka gibi kar odaklı çalışsın , hantal yapısından kurtulsun ve yatırımcısını mağdur etmesin. Önümüzdeki 15 gün içerisinde d*****n kuyruğu kopacak. Hisse yönünü belli edecek , tabiki bu bilançonun yatırımcıyı ne kadar mutlu ettiğine göre şekillenecek. Yanlış her zaman yanlıştır bana , ona , buna göre değil. Benim bu kadar tarafsız yazımın üzerine bile her iki taraftan eleştiri gelirse şaşırmam.

2. Yukarıdaki yazımı en son iki yazı için yazdım. Her iki tarafta eleştirirken tek taraflı olmamalı diye düşünüyorum. Liyakat , liyakat , liyakat. Hangi görev için olurrsa olsun ne siyasi görüşü ne ırkı nede dili önemli değil , o iş için gerekli olan vasıfları , kişiliği ve objektifliği yeterlimi bu önemli.

3. Sayın ZDX kendini bilmez kişiler yüzünden yazmayı bırakmayın lütfen.

4. Ayrıca Kamu bankaları Kemal Derviş öncesi sürekli görev zararı açıklardı. Özellikle son 7-8 yıldır görev zararı açıklamıyor ancak komik kar rakamları açıklıyorlar.

5. Bazıları AKP nin yandaşı , bazıları ise CHP nin yandaşı. Hak ve adalet aramak böyle olmaz , kim işinin gereklerini yerine getirmiyorsa ona karşı eylem ve söylem yapmak en doğrusudur. Lütfen siyasetten arınalım ve bu güzel Ülkemizi gelecek nesillerimize tam refah düzeyine erişmiş bir şekilde teslim edelim.

6.  Alıntı Originally Posted by Stock trader Yazıyı Oku
    Arkadaşlar , maalesef herkes olaya kendi siyasi görüşünden bakıyor. İşbankası 1994 yılında Dışbankı Aydın Doğan a 150 milyon dolar gibi komik bir rakamla satmıştır. Ayrıca Doğan holding ile birlikte girdikleri Petrolofisi ihalesinide iyice incele. Aydın Doğan Hükümey yandaşımı yoksa CHP yandaşımı. Maalesef İşbankası CHP nin bir kuruluşu gibi yıllarca çalıştı. Kamu bankaları için söylediklerinde doğru. Maalesef iktidarlar kamu kuruluşlarını kuruluş amacı dışında kullanıyorlar. Ama İşbankası özel banka kamu bankası değil. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Ben siyasetten nefret ederim ve siyasilerin maalesef hiç birine güvenmem. Liyakat hem kamuya hemde özel tüm teşekküllere lazım. Herkes ve tüm kurumlar objektif olmalı , aksi takdirde biz daha çok havanda su döveriz. Ben şahsen BİST te hiç kamuya ait hisse senedi almamaya özen gösteririm. sadece iki kez o hataya düştüm biri EKGYO diğeri THY. EKGYO beni tam 5 yıl hisseye mahkum etti. Bir dahada kamu hissesine elimi sürmedim çünkü güvenmem. Ama İşbankasıda lütfen özel banka gibi kar odaklı çalışsın , hantal yapısından kurtulsun ve yatırımcısını mağdur etmesin. Önümüzdeki 15 gün içerisinde d*****n kuyruğu kopacak. Hisse yönünü belli edecek , tabiki bu bilançonun yatırımcıyı ne kadar mutlu ettiğine göre şekillenecek. Yanlış her zaman yanlıştır bana , ona , buna göre değil. Benim bu kadar tarafsız yazımın üzerine bile her iki taraftan eleştiri gelirse şaşırmam.
    Bahsettiğiniz ilişkiler sorgulamasına AVEA yı da ilave edebilirim.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Eleştrdiğin siyasete kendin bulaşmışsın ne yazı ki,AKP nin yönettirdiği kamu bankalarınıda yazsana mesela ziraat bankası köylüye çiftçiyemi kredi veriyor yoksa gazete sahiplerinemi,ve AKP tafından yönetilen üç kamu bankasından iş bankası tek başına daha karlı bizde yani bu millette objektiflik olmayınca maalesef gerçekler asla ortaya çıkamıyor oysa sende bende biliyoruz gerçek durumu bununla sakınCHP liyim diye düşünme zamk Kemalin bir nolu muhalifiyim ancak gerçekci ol canımı ye sen belkide bilmiyorsun birde ziraat vakıf ve halkbankın 2002 deki karlarına bak birde şimdikine
    horasanlı nikine yakışan asaleti göster.ben siyasetten tiksinirim. işbankasına siyaset bulaşmıştır diyorum aksini idda edenin aklı çok zayıftır okadar.......

horasanlı lütfen haddini bil ben işbankasını ATATÜRKÜN KURDUĞU kutsal bir milli varlık olarak görürüm işbankası öz sermayesi ve holding yapısıyla garanti ve akcankın gerisinde karlılığı olduğundan kanıma dokundu.işbankasını yönetenlerin samimiyetinden milliliğinden şüphe ediyorum.işbankası garanti ve akbanktan daha çok kar etmeli.devlet bankaları zaten siyasetin çamuruna bulaşmış rant dağıtan kurumlara dönüşmüş.

8. ö,devasa öz sermayesi ve holding yapısı ve iştirakleriyle göz kamaştıran işbankasının karlılığının garanti ve akbankın gerisinde kalmasını makul görenlerin beyni yok demektir. ben böyle kişilerin Türklüğünden kanından şüphe ederim.

Sayfa 282/662 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •