Son söz: Bu bedelli operasyonu ve şirket alımı başarı ile sonuçlanırsa, o zaman da müthiş olur. Takip etmek lazım.
Son söz: Bu bedelli operasyonu ve şirket alımı başarı ile sonuçlanırsa, o zaman da müthiş olur. Takip etmek lazım.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
Bu işlerin sabıkalısı Niyazi Önen'in geçmişte de yaptığı eylemdir bu tarz hareketler. Muhtemelen 12-13 liralara sarkıtıp, bir banka ile hisse karşılığı kredi sözleşmesi imzalayıp, borçları kapatıp üstüne yatırım yapabilirler. Uzun vadeli düşünenler için alım yerleri 12-13-14 olabilir. Buralardan şahsen almam, olanı da sattım bugün. Telegram gruplarında pazarlayanları sa ciddiye almamanızda fayda var. Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir. Bana inanıp zarar edebilirsiniz.
yuzde 1000 bedelli nedir ?
madem o kadar sıkıntın var niye şirket alıyorsun ? önce TR de düzelt durumunu
asllında 1.ceyrek bilanco zarar acıkladıgında satacaktım 26-27 den ama acgözlülük yapıp 38tl bekledim
simdi 20tl den bile satılmaz.
hisse basına 10 tl kim ödeyecek ? KY hayatta ödeyemez. 5000 lot icin 50bin mi ödeyecek ?
rüchan olayını bilen birisi düzgün anlatır mı ?
dardl bölünmeden sonra 2.30 a inerse bir gün önceki fiyatıyla arasında ki fark mı rüchan ?
Hisse Beşiktaş, GS, Fb kuruluş yıllarında dolaşıyor. Hedefi büyüt Niyazi.
Bu arada bizim Dardi den önce %1000 bedelli açıklayan (18 mayıs)Frigo düşüşlerden sonra bu hafta iyi prim yaptı. Gerçi lot sayısı daha az. Darısı bize.
Yer İmleri