neyse stratejimizi bizde belirleriz spk onaylasın
neyse stratejimizi bizde belirleriz spk onaylasın
Yok spk ya basvurduklari tarihte max 42 olmaliydi ve o civar kapadi o rakami gecmemeliydi ve gecmedi bu orani spk kabul ederse o sırada hisse 35 kurusta olursa tahta bu oranla 1.20 degil 1 acar ama eldeki lotlar 0.65 oranda azalır... spk basvuru yapıldığı tarihteki rakami baz aliyor bundan sonra ister 70 kuruş olur ister 20 kuruş olur ona karışmıyor azaltim olayi böyle birde isin bedelli kısmı var orada da 1 tl altına düşmemesi lazim bu da demektirki bu oranlarla 35 kuruş 1 tl ye denk geldigi için 35 kuruş altina da salamaz yani anlayacağınız karman çorman işler
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tarkan bedelli bedelsiz farketmezmiş gibi konusuyorsun tamam ama spknın daha onay vereceği bile belli değil nasıl bu kadar olumlu bir bakışın var bizlerinde bilmediği bir sey varsa söylede rahatlayalım bi trnsk yı arayınca bu kdar olumlu konusan gördüm birde şimdi seni .
Ytd...
LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben yukarısını düşündüm sen aşağısını hayırlısı aşağıya basmalarının sebebi senin düşündüğün senaryo daha daha yakın duruyor hayırlısı
En iyisinin Allah belasini verecek!
O kurumu da ayarlamistir bunlar. Yoksa azaltim-esanli tahsisliden, direkt tahsisliye ordan dönüp bedelliye gecemezdi. Totolari yemezdi ama iste birilerine yediriyorlar ki bunlari yapabiliyorlar. Batik sirketi KY nin parasiyla düze cikarmaya göz yumanlarin da Allah belasini verecek.
Zaten bu vUrali hic gözüm tutmamisti!!
Yer İmleri