Sayfa 283/814 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. neyse stratejimizi bizde belirleriz spk onaylasın

2.  Alıntı Originally Posted by tarkan Yazıyı Oku
    bak şimdi 0,42 den kabul edip onaylarsa açılış fiyatı yani borsa fiyatı o gün 1,20 olacak yani elimizdeki azaltılmış hisse x1,20 eski şekile göre 0,42xhisse sayısı yani şimdiki durum bu ıg denen arkadaş 1 tl den rüçhanları kapıp 15 süre veriyor sürenin sonunda 7,300 bin tl lik kağıt elinde kalacak açılış fiyatı 1,20 den verse %20 yapar ki ben bu orana bu operasyonu çekmezler diye düşünüyorum.
    Yok spk ya basvurduklari tarihte max 42 olmaliydi ve o civar kapadi o rakami gecmemeliydi ve gecmedi bu orani spk kabul ederse o sırada hisse 35 kurusta olursa tahta bu oranla 1.20 degil 1 acar ama eldeki lotlar 0.65 oranda azalır... spk basvuru yapıldığı tarihteki rakami baz aliyor bundan sonra ister 70 kuruş olur ister 20 kuruş olur ona karışmıyor azaltim olayi böyle birde isin bedelli kısmı var orada da 1 tl altına düşmemesi lazim bu da demektirki bu oranlarla 35 kuruş 1 tl ye denk geldigi için 35 kuruş altina da salamaz yani anlayacağınız karman çorman işler

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Tarkan bedelli bedelsiz farketmezmiş gibi konusuyorsun tamam ama spknın daha onay vereceği bile belli değil nasıl bu kadar olumlu bir bakışın var bizlerinde bilmediği bir sey varsa söylede rahatlayalım bi trnsk yı arayınca bu kdar olumlu konusan gördüm birde şimdi seni .

Ytd...

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Yok spk ya basvurduklari tarihte max 42 olmaliydi ve o civar kapadi o rakami gecmemeliydi ve gecmedi bu orani spk kabul ederse o sırada hisse 35 kurusta olursa tahta bu oranla 1.20 degil 1 acar ama eldeki lotlar 0.65 oranda azalır... spk basvuru yapıldığı tarihteki rakami baz aliyor bundan sonra ister 70 kuruş olur ister 20 kuruş olur ona karışmıyor azaltim olayi böyle birde isin bedelli kısmı var orada da 1 tl altına düşmemesi lazim bu da demektirki bu oranlarla 35 kuruş 1 tl ye denk geldigi için 35 kuruş altina da salamaz yani anlayacağınız karman çorman işler

yazdığından şunu anlıyorum 0,35 e yolumuz var

5. ben yukarısını düşündüm sen aşağısını hayırlısı aşağıya basmalarının sebebi senin düşündüğün senaryo daha daha yakın duruyor hayırlısı

6. En iyisinin Allah belasini verecek!
    O kurumu da ayarlamistir bunlar. Yoksa azaltim-esanli tahsisliden, direkt tahsisliye ordan dönüp bedelliye gecemezdi. Totolari yemezdi ama iste birilerine yediriyorlar ki bunlari yapabiliyorlar. Batik sirketi KY nin parasiyla düze cikarmaya göz yumanlarin da Allah belasini verecek.
    Zaten bu vUrali hic gözüm tutmamisti!!

7.  Alıntı Originally Posted by Mr.Elliot Yazıyı Oku
    En iyisinin Allah belasini verecek!
    O kurumu da ayarlamistir bunlar. Yoksa azaltim-esanli tahsisliden, direkt tahsisliye ordan dönüp bedelliye gecemezdi. Totolari yemezdi ama iste birilerine yediriyorlar ki bunlari yapabiliyorlar. Batik sirketi KY nin parasiyla düze cikarmaya göz yumanlarin da Allah belasini verecek.
    Zaten bu vUrali hic gözüm tutmamisti!!
    sakin ol ortağım spk bir haber geçsin olumlu olumsuz ona göre kağıt hareket edecektir.bedelliyi onaylarsa baskı kalkar belki yüksek yerlere gideriz çünkü onlarında işine gelecek elindeki mallarını yukardan satmak sabırlı bir şekilde süreci bekleyelim.ytd

8.  Alıntı Originally Posted by tarkan Yazıyı Oku
    sakin ol ortağım spk bir haber geçsin olumlu olumsuz ona göre kağıt hareket edecektir.bedelliyi onaylarsa baskı kalkar belki yüksek yerlere gideriz çünkü onlarında işine gelecek elindeki mallarını yukardan satmak sabırlı bir şekilde süreci bekleyelim.ytd
    Walla ben şuna inaniyorum yeni istirakler alıp şirketin altını doldurmadıkça bir yere gitmez yeni iştirakler alınca işte o zaman kalkar bence asla ytd

Sayfa 283/814 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •