-
*zeybekci: Blockchain ayrı bir şey, ama bitcoin'in arkasında hiçbir kurum yok, bu hiç kimseye ait olmayan bir değere dayalı bir para üretmek çok tehlikeli
*zeybekci: Bunun riskine kesinlikle dikkat etmek lazım
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*zeybekci: Bunu günümüzün global bir 'saadet zinciri' olarak görüyorum
*zeybekci: Vatandaşlarımız uzak dursunlar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*kanada'da kasım'da perakende satışlar aylık %0,2
*kanada'da kasım'da otomobil hariç perakende satışlar aylık %1,6
-
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 265 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 150 milyon dolar
-
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 3,76622, en düşük 3,76500, en yüksek 3,76860
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 3,76108
-
*abd'de aralık'ta öncü mal ticaret açığı 69,7 milyar dolar(beklenti -68,6mlr, önceki -69,7mlr)
*abd'de aralık'ta öncü toptan stoklar aylık %0,7 (beklenti %0,7, önceki %0,3)
-
*abd'de haftalık işsizlik başvuruları 233.000 (beklenti 237.000, önceki 220.000)
*abd'de haftalık işsizlik başvuruları 17.000 (beklenti 17.000, önceki -41.000)
-
*abd'de haftalık devam eden işsizlik başvuruları 1.937mln (beklenti 1,92mln, önceki 1,952mln)
*abd'de haftalık işsizlik başvuruları 17 bin ile 233 bin (beklenti 237 bin)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri