Sayfa 283/802 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Son çeyrek 3 çeyrekte yaptığı cironun yarısını yapmış. Bu şekilde devam ederse önü açık. Yeterki piyasalar rayına otursun. Dövizde yukarı, ben çok ümitliyim bu şirketten. Tahtayı canlı izliyorum ve çok üç kağıtçı var. 3 aylık bilanço iyi gelirse hepsi temizlenir. Bol kazançlar

hala arsa geyiği. ya bu araziyi aldığında buradan arazi almayanı dövüyorlardı )) aldığı fiyat 3 milyon civarı ne zaman 55 mly değer oldu ya. bende alırdım böyle kaymak işi.
    avantajı buradan büyük holdingler hep arazi aldı ve denizlinin sanayisi gelecekte buraya taşınacak.
    bu piyasalarda ederi ne bilemem. ama şirket alıcı cekmek için abartılı fiyat koymuş.
    arsa bekleyen çok bekler. mutlu akü 15 senede sattı.
    bizim için şirketin büyümesi temettü üretmesi önemli. sermaye düşük büyüyecekse sermayeyi artırmalı.benim beklentim sermaye artırımıyla gecmiş zirvesi.
    4.24 leri göreceği belliydi 200 gün ort kıran kağıtlar hep bunu yaptı.
    gerçekçi olalım. parası olan biriktirsin.

iki kağıdım var.

ACSEL
    AGHOL

YTD BOL KAZANÇLAR.

kafasında soru işareti olan özelden yazsın

3.  Alıntı Originally Posted by KERASUS PASCHA Yazıyı Oku
    hala arsa geyiği. ya bu araziyi aldığında buradan arazi almayanı dövüyorlardı )) aldığı fiyat 3 milyon civarı ne zaman 55 mly değer oldu ya. bende alırdım böyle kaymak işi.
    avantajı buradan büyük holdingler hep arazi aldı ve denizlinin sanayisi gelecekte buraya taşınacak.
    bu piyasalarda ederi ne bilemem. ama şirket alıcı cekmek için abartılı fiyat koymuş.
    arsa bekleyen çok bekler. mutlu akü 15 senede sattı.
    bizim için şirketin büyümesi temettü üretmesi önemli. sermaye düşük büyüyecekse sermayeyi artırmalı.benim beklentim sermaye artırımıyla gecmiş zirvesi.
    4.24 leri göreceği belliydi 200 gün ort kıran kağıtlar hep bunu yaptı.
    gerçekçi olalım. parası olan biriktirsin.

iki kağıdım var.

ACSEL
    AGHOL

YTD BOL KAZANÇLAR.

kafasında soru işareti olan özelden yazsın
    Borcu yok o yüzden sermaye arttırmasına gerek yok. Özkaynaklarını ve cirosunu arttırarak büyümeye devam etmesi yeterli. Buraya bir baba yiğit lazım mıntıka temizliği için. Oyuncular hep aynı. Bol kazançlar

Kesinlikle sermaye falan artırmasın 10 milyon ve altı sermayeli şirketler bir elin parmağı kadar en ucuzu bu arsa umrumda değil ama kar ve temettü politikası önemli. Seneye 15 20 arasi kar getirebilir. Hem kapasite artışından hemde eldeki dövizden o zaman patronla görüşürüz bu arada 3200 garanti mali taş gibi duruyor 4 liradan o dusunsun

Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Borcu yok o yüzden sermaye arttırmasına gerek yok. Özkaynaklarını ve cirosunu arttırarak büyümeye devam etmesi yeterli. Buraya bir baba yiğit lazım mıntıka temizliği için. Oyuncular hep aynı. Bol kazançlar

bedelsiz demek istedim.

6.  Alıntı Originally Posted by KERASUS PASCHA Yazıyı Oku
    bedelsiz demek istedim.
    Bedelsiz yerine yatırımı katlıycam desin bedelli yapsın ben razıyım şahsım adına. Bedelsiz yerine göstermelik temettü versin ki sanırım verecek. Bizim durdo yatırımları katlayarak devam ediyor inşallah 2021 de ekmeğini çok yiyeceğiz. Acsel de de var bu potansiyel. İnşallah o da güzel olur temennim.

endekste 92 500 dip oldu. yukarı dönemezsek maalesef o dip tarih olur altlarda yeni bir destek ararız.
    insanlar sürü pisikolojisinde. anında alıp zengin olucak :( türk rüyası
    önce yatırımcı olmayı öğrenelim
    elimizdeki sanayi kağıdı. borçsuz harçsız.
    2.28 den bu yana bu kağıttayım tek göz ardı ettiğim halka arz da serbest marj dan açıp 180 leri görmüş. 9 katı bölünmüş.
    şimdiki fiyat +9 gerçek fiyatı ? )))))
    45.00

üzülerek yazıyorum.

ytd

şimdi bedelliler 2 ye katlıyor. 2 bedellide bulundum.

acsel in bedelsizide muhteşem olur tahta bolarır )) gurup atlar eski tip A gurubu olur. itibarı artar.

))))

ytd

Sayfa 283/802 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •