Sayfa 283/830 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
Arama sonucu : 6637 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1.  Alıntı Originally Posted by sea Yazıyı Oku
    YATIRIM FİNANSMAN IN RAPORU

Bilgi ve ileti için teşekkürler sayın SEA.
    Yazdıklarım analiz niteliğindedir, yatırım tavsiyesi olarak alınmamalıdır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by yoruk Yazıyı Oku
    Bilançoyu ne yapacaksınız? Kağıda ne zaman , kim çakıyor? Citi üzerinden patron tarafından çakılıyor, elinde herkezden önce veri var. Tarihlere bakın, takaslara bakın sonra gelen üretim satış verilerine bakın. Aynısını yükselişe geçerken de göreceğiz.
    simdi bilanconun zarar yazdigini dusunelim sn. yoruk !

sizce bu sirketin ederi nedir ? 10 lirami 20 lirami hisse basi ? grafik yalanini bosverin mali verilerle destekleyip aciklarsaniz bir katkiniz olur ! bekliyoruz

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !

3. İlk çeyrek kar beklentileri

Tacirler Yatırım:7 milyon
    İş yatırım:7 milyon
    Oyak Yatırım:7 milyon
    Deniz Yatırım:Düşen yurtiçi satışlar ve operasyonel karlılık nedeniyle zayıf kar
    O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by sea Yazıyı Oku
    İlk çeyrek kar beklentileri

Tacirler Yatırım:7 milyon
    İş yatırım:7 milyon
    Oyak Yatırım:7 milyon
    Deniz Yatırım:Düşen yurtiçi satışlar ve operasyonel karlılık nedeniyle zayıf kar
    kabataslak kar rakaminin 4-5 milyonu gecemeyecegini dusunuyorum ! zarar yazarsada saskinlik yasamam acikcasi, beklentilerim dahilinde !

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    kabataslak kar rakaminin 4-5 milyonu gecemeyecegini dusunuyorum ! zarar yazarsada saskinlik yasamam acikcasi, beklentilerim dahilinde !

Bu hafta sonuna kadar bilançonun geleceğini ve 40-50 milyon arası bir rakam açıklamasını bekliyorum.
    O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...

6. Traktör efsanesi de son bulmuş.Yıllar sonra anlatılır bir zamanlar bu hisse 80 90 liraydı diye.
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by sea Yazıyı Oku
    Bu hafta sonuna kadar bilançonun geleceğini ve 40-50 milyon arası bir rakam açıklamasını bekliyorum.
    sn.sea inşallah dediğin gibi olur bu 7 milyon beklemeler zarar beklemeler fln olacak gibi değil uyuyan devin uykudan kalkmasını beklerken herhalde uykuda ölmesi gibi bir şey olur..

8. yalnız şu an sanki o kar rakamlarını değil de zararı fiyatlıyorlar..

Sayfa 283/830 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •