Sayfa 283/656 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by cobra Yazıyı Oku
    Keko bey sana kaf yetiştirmek şstemiyorum ama beni zorlama şuan en büyük pozisyon aşaayuksrı bende ama bir gercek 43 milyon kur borcu
    87 milyona cıkmış
    Son üceyrekte karelde 340 milyondan 229 milyonadüşmüş hals sen karelin kur borcu artmış diyorsun iyi bak he bu arada yüklü pozisyonum var durduda ama aldığım bilgi cok iyi bir satış ve kar görebiliriz
    ben karelde geçen yılın aynı çeyreği ile karşılaştırıyorum dostum...yoksa 345 ten 215 e son çeyrekte düştüğünü biliyorum...senin ile tartışmaya gerek yok dostum...ben de hem karelde hem durdoda hem de blcyt da olumluyum...

durdonun normalde kur riski son çeyrekte dövizin %12 düşmesinden dolayı 75 milyonlara düşmesi lazımdı ama son çeyrekte kapta açıklamadıkları ama bizim başka bir haber sitesinden görüp paylaştığımız kesim makinası alımı vardı..işte o alım miktarı da 10 milyon tl değerinde döviz bazlı idi..işte o yüzden de döviz düşmesine rağmen durdonun kur riski miktarı yine 86 milyonda kaldı...

karel de ise tek sıkıntı çok yüksek beklenen karın beklenenden biraz az gelme ihtimali ve bu ihtimalin kar realizasyonlarına neden olmasıdır..ki şu anda karel bu riskini fiyatını düşürerek nötrlüyor...karel orta ve uzunda kazandırmaya devam edecektir ama kısada biraz teredütüm var...ama bakarsın beklentiler dahilinde de çok iyi bir kar da açıklayabilir ona bir şey diyemem..sonuçta herkes kendi riskini kendine göre ayarlayacaktır..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by canalican Yazıyı Oku
    Zalım accuk daha gevşesede ortilik bağlarını guvvetlendirsek )
    Senin gibi bir bekleyen de Anadoluyatırımda var. Tezcanlı olmak lazım bazen 😁😉

3. Anlaşılan piyasada mal kalmamış. Bu endekste veren olmadığına göre. Ya da herkes şirketin geleceğini gördüğü için malını sahiplenmiş. Nihayet durdonun kıymeti ortaya çıkmaya başladı.

4. Ilk defa bozuk günde saglam durdu... Hayret gerçekten....

5.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Anlaşılan piyasada mal kalmamış. Bu endekste veren olmadığına göre. Ya da herkes şirketin geleceğini gördüğü için malını sahiplenmiş. Nihayet durdonun kıymeti ortaya çıkmaya başladı.
    Eğer bu kapasite artışı ihracaat agirlikliysa belki kısa da çok farketmesede orta ve uzun vade de şirket müthiş bilancolara gebe olabilir...
    Tabi borçlarinda biraz gerilediği dönemleri kast ediyorum...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. Sn cigerci verdi gazi... Millet atladı üstüne galiba...

7.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Sn cigerci verdi gazi... Millet atladı üstüne galiba...
    Henüz çok bilindigimizi düşünmüyorum ama sn cigercideki pozitiflik benide motive etti kaç ay sonra olumlu konusuyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. Bu hareket insallah bilançonun öncü fiyatlamasidir...

Sayfa 283/656 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •