piyasanın ve fiyatların oturmasını beklemek lazım diye düşünüyorum. bu haliyle de temeli sağlam hisselerimiz ucuz ancak piyasaya alıcı gelmezse tahtaların altı boş olur. Bu da aşağı yönlü can sıkıcı rakamlar görmemize neden olur.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
bes katkı fonlarında yaklaşık 50 milyar vardı. Şimdi bu taraftaki oran değişimleri sonucunda tahvilde satış, hisselerde alış yapacaklar. Bes katkı fonlarından 9-10 milyar TL arası ilave borsa pozisyonu açılacak gibi duruyor. Ama sanırım 1 günde değil önümüzdeki 10 günlük süreçte olacak bunlar.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
ortalık toz duman...
yarın açılırsa rehberim 100 günlük çizgi üstünde olur ve kalırsa oyuna girerim
yoksa yeni tabanlar yataylaşınca bakarım...
oyun planı 4500 üstü piyasada ol...
altında ise bekle şeklinde olacak...
çünkü 2008 krizini yaşadım işler kötüleşince nerde duracak bilmiyorsun...
bu gözler 1 liraya tofas 1 liraya arcelik gördü...
![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
https://www.google.com/amp/s/www.soz...p-6078405/amp/
Borsanın yüzde 87 si 22 bin kişide... Geri kalan bizlere ait.. eğer işlemler iptal edilirse bu buyukbaslar istiyordur. Kuşlu site üstadların cogu da bu kişilerle bağlantılıdır. Kademeler bomboş. Buyükbaslar satamaz. Bir değerleri var düşmesi gerekiyorsa düşer, çıkması gerekiyorsa çıkar. Çok düşünmeye gerek yok. Bütün Türkiye mal alsa yine dusurmeleri gerekiyorsa düşürürler
Böyle yıkımların ardından büyük inşaa faaliyetleri gerektiginden ekonomik canlanma olur. Borsa yeni zirve yapacaktır ama nereden tepip yapacaktır buyükbaslar karar verecek. Hükümet değil.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2008 krizinde yurt dışındaydım ve internete 2 gün erişemedim. Portföyüm 1/3 e düşmüştü. sonrasında hisse değiştirerek 6 ay sonrasında aynı portföye ulaşabildim. çok kötü günlerdi. Borsada olan kişinin özellikle viop da olan kişinin her olasılığı düşünerek işlem yapması lazım.
İlk beş on dakika sonrası,
roket olur,
beklentim yukarı doğru olması yönünde.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri