Sayfa 283/573 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 4583 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şu nasihatleri bana 20 yıl önce verseleridi şuan havai adalarında puro mu yakıp denizi seyrederdim
    Et baluk kelle
    Bunlar yenir elle
    Bugün dehşet ötesi kazanduk dayucuğum, ben gidip biraz paraları ezecem
    Tacirlerden Mehmet Ahşıoğlu anlatmış bir video var zamanında aldıklarımı satmasaydım 100 milyon dolarlık olmuştum diye.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Tacirlerden Mehmet Ahşıoğlu anlatmış bir video var zamanında aldıklarımı satmasaydım 100 milyon dolarlık olmuştum diye.
    çok dikkate almayın. bizim borsada sürekli taşıyarak o dediği kadar para kazandıracak şirket bir elin parmağını geçmez. geri kalanların hepsinde en düşükte alıp en yüksekte satmaya göre hesaplamıştır.
    örneğin sasa, hektaş mesela grafiğinde sadece min ve max zamanlarına bakın milyoner olursunuz görünür. şuan onları tutanlar enflasyon karşısında, döviz karşısında ne noktadalar mesela?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    enerya mı? kuşadasında doğalgaz faturamı öyle bir şirkete ödüyorum. borsada da mı varmış.ilginç
    Evet Sayın Pit.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ahmet abi iyidir, süper yatırımları oluyor sürekli büyüyor.
    Bozkurt reisim hünkârım hangi pavyona gidiyoruz parayı ezmeye. Malûm sen 30 bin lira için gözlerini acıtmazsın. Bizim hibi asgari ücret yevmiyesine dönüp bakman sen.

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Grandma’ın taşakları olsaydı.!!!
    Grandfather olurdu.!!!
    Hesabı gibi.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. Ben küçükken hatırlıyorum çarşıda 1 kuyumcu dükanı vardı, Allah yürü ya kulum deyince işi büyüttü, çorumun değil artık Türkiye'nin sayılı zenginleri arasına girdi ve her yıl çıtayı yükseltti.
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben küçükken hatırlıyorum çarşıda 1 kuyumcu dükanı vardı, Allah yürü ya kulum deyince işi büyüttü, çorumun değil artık Türkiye'nin sayılı zenginleri arasına girdi ve her yıl çıtayı yükseltti.
    ahlatçı ynai
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben küçükken hatırlıyorum çarşıda 1 kuyumcu dükanı vardı, Allah yürü ya kulum deyince işi büyüttü, çorumun değil artık Türkiye'nin sayılı zenginleri arasına girdi ve her yıl çıtayı yükseltti.
    Yanlış, reis dedi dayı

Sayfa 283/573 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •