Sayfa 283/760 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. Bu yaptığınız kansızlıktır bu hisse bu fiyatlara verilmez yazıktır günahtır,halka arz fiyatınında altı şirket büyü yor para kazanıyor, ne b.k yediğiniz belli değil niye satarsınız kaçtan aldınız a b be ********ler

2. sayın kitapçı bu dediklerinizi şirkete söyleyin lütfen burdan duymuyorlar...

Alıntı Originally Posted by donju Yazıyı Oku
    sayın kitapçı bu dediklerinizi şirkete söyleyin lütfen burdan duymuyorlar...
    Ben dün söyledim. işin içine 'Onur' da kattım. Tabi ki varsa kendilerinde ya da kaldıysa. Rezalet ötesi...
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

Şunu anladım ki bu da bir uyuz eşektir. Aynı sahipleri gibi. Kimse kusura bakmasın, dayanamadım.
    Ancak kağıdın aşırı satıldığını ve bir yerden dönüş yapacağını düşünüyorum.
    Bu seviyeler satım değil, alım seviyeleridir. Almak isteyen için tabi, yoksa kimseye tavsiye edecek mecal bırakmadılar zaten.
    Daha önce de 1.30'lu seviyelerden başlayan ve 1.90'a giden hareket yapmıştı. Benzer bir hareket yapar mı diye sesli düşünüyorum. Çünkü bu fiyatları hiç ama hiç hak etmiyor.

İleride adam olduğunu görmek nasip olur mu bilmem ama bu ikinci dayak yiyişim ve benden uzak olsun demekten başka içimden başka bir şey gelmiyor.
    Maliyetime geldiğinde bir daha sanırım dönüp bakmayacağım...
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

5. Bence bir cacik olmaz,
    Kar marji artmis,
    Kar artmis
    Ciro artmis,
    Kagit %40 geri gelmis,
    Endeks %15 geri gelmis,
    Birde bunlar olmasa dusunun halini,
    Bilici degil,
    Delici bunlar,oylum oylum[emoji23][emoji23]

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. ben neyi yanlış yaptım bilemiyorum, bu verilerle bu fiyatlamayı anlamlandıramıyorum, üstüne şu ilgisizlik hepten canımı sıkıyor

7. Hala satış geliyor. Meksa hergün satıyor doçe namına, Oyak İle ak da satışa başladı. Eski oyuncu Ykb alıma geçti 1 haftadır. Yönetimin birşeyler yapması lazım. Bi katalizör lazım

8.  Alıntı Originally Posted by donju Yazıyı Oku
    bilanço mu yalan, şirket mi yalan. böyle bir şey yok. tek aklıma gelen dövizin karı törpülemesi durumu. kapanış kuru 3,95 idi. şu an 4,45. dolar %13 yukarıda 3 milyon zarar yazdırır.
    € 4,87-5,27 %8 de eurodan zarar 3 milyonda ordan zarar eder sana 6 milyon zarar çeyreklik bazda.

bu son çeyrekteki euro artışıyla şimdiki aynı fakat dolar 16 kuruş artarken bu çeyrek 50 kuruş arttmış. yani 2 milyon ekstra düşmesi lazım

sonuç olarak işlerimiz aynı olursa bu çeyrek bu kurlarla 2-5 milyon falan kar gelse 6 aylıkta 7-8 milyon kar gelir ki
    o bile kötü değil.
    sanırım düşmesinin en önemli nedenlerinden birisi de döviz borcu ve dövizin aşırı yükselmesinin şirkete getireceği ek yük olarak görünüyor...gerçi şirket kaliteli üretim yapıyor belki de bunu fiyatlarına yansıtabilir bilemiyoruz..ama yansıtamaz ise o vakit sıkıntı olacağından karı çok önemli ölçüde eritir....

yanlız ikinci çeyrekten sonra iştirakimiz olan biteks tekstilin kendi cirosunu %25 artıracak olan kapasite artışı yatırımı devreye girecek..yani üçüncü çeyreklerde bu kapasite artışının olumlu etkileri görülecek....bu durumda üçüncü ve dördüncü çeyrekler iyi gelmesi beklenebilir..

ama ikinci çeyreklerde döviz yüzünden çok etkilenecek görünüyor..şimdi aklımda değil ama bakmak lazım dolar ve euro borcu ne kadar ?? buna göre bir hesap yapılabilir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 283/760 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •