Sayfa 284/967 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by UAlkya Yazıyı Oku
    4,07 ye 25000 lot destek, 4000 geldi.Bunları da alırsam 4,45 maliyeti başabaş getireceğim. Kol kola yürüyüp gideceğiz.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Seans sonu çek emri 4,10'a ortak aklı başına gelsin,bizide güldür...

çekmedi. 10k falan üstüne aldı sanırım.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    siz siz olun sakın beni dinlemeyin. bildiğinizi yapın.

3.  Alıntı Originally Posted by euphrates Yazıyı Oku
    150 200 bin lot mu var. neden başka yerlerde değerlendirmedin ki.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sevgili kardeş,
    Yataşta değerlendirdim, THYAO da , bir de DGKLB de değerlendiriyorum.
    Bu kağıda girme sebebim beklenti olması, hedefi olması. Yoksa temel analize göre berbat.
    Nadir yaptığım hatalardan biri, kademeli alım yapmamaktı. Ancak onunda trade le hallediyorum. Bu gün 4,07 nin bir kısmını aldım, Elimdekileri de yukarıya satış yazdım. Şimdi de kar edebilecek pozisyona geldim. Tüm riskleri alarak buradayım.Ya nasip diyeceğiz. Bol kazançlar.

ben açık konuşayım. tamamen buradaki arkadaşların yorumları ile full girdim. mesuliyet tamamen bana ait. kimseye diyecek şey yok ama insanlar uçacak kaçacak diye bahsederken dikkatli olmalılar. dövizci iken borsaya geçtim 4 aylık süreçte sadece bntas dan zarar ettim ve 4 ayın son 1 ayı bu hisseyi taşıyorum. pişmanım. üstelik 4.40 aldığım kağıt 4.56 gördüğünde yine buradaki yorumların yanılgısına düşerek satmadım. pişmanım ama diyecek birşey yok. sonuçta akıl benim aklım. yine de yapılan yorumlara dikkat etmek gerekiyor. içimin yandığı bu 1 ayda takip ettiğim tüm kağıtlar ortalama yüzde 15 kazanç verdi. yani zarar reelde yüzde 25 civarı.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    siz siz olun sakın beni dinlemeyin. bildiğinizi yapın.

5. 4 5 aylık bir süre zarfında %200 den fazla getiri sağlamış bir hisseden bahsediyoruz. 1.9 lardan geldi buraya. Düzeltme yapması ya da dinleniyor olması hisse açısından olumlu. Hep artmasını tabiki bekleyemeyiz bir hissenin. Zirvede giren kişinin zarar etme olasılığı elbette daha fazla. Geçtiğimiz haftaki yükselişten önce aselsanin ne kadar süre yatayda gittiğine bakabilirsiniz. Gerekirse halka arzı artiririz asla bedelli sermaye artışı yapmayacagiz küçük yatırımcıya yük getirmeyecegiz diyen biri yönetiyor dgklb yi. Bu kriterler benim bu hisseyi uzun süre tutmak için fazlasıyla yeterli. 4 ay a yakındır tutuyorum sadece 2.95 civarında al sat yaptim birdaha da yapmadım. Allah kısmet ederse 2018 sonuna kadar da tutmayı planlıyorum. Not ytd.

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Yıl sonu kar tahmini 45 milyon olduğunu varsayalım f/k 19 olur...
    Yataşın f/k 25...fiyatı 12,50...
    Hele hele 2018 1 milyar ciro hedefi tutar 80-90 milyon kar getirirse hisse fiyatı ne olur siz yorumlayın...

7. Teknik olarak 4.07 kanal desteği 4.18 üst kanal direnci iyice sıkıştı hisse buraya patlama yakındır yukarı mı aşağı mı tahta sahibi karar verecek hayırlısı.

HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. ya sabırrr.... ytd

Sayfa 284/967 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •