Süre gecmişse Tahta isleme açılmaz. Acıklama gelene kadar. Bağımsız denetim kurulusu degistigi icin e-imza sıkintisı olmus olabilir. Veya Genel kurulda oylanacak degisiklilik demislerdi 8 Nisan tarihli KAP ta
.
Süre gecmişse Tahta isleme açılmaz. Acıklama gelene kadar. Bağımsız denetim kurulusu degistigi icin e-imza sıkintisı olmus olabilir. Veya Genel kurulda oylanacak degisiklilik demislerdi 8 Nisan tarihli KAP ta
.
Ara bilancoları denetciler onaylamiyormus bu arada. Denetci ile alakası yok demekki.
.
bu ne rezalet böyle.
Kâr: 19.85 milyon TL
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
Bu tahmin de fena sayılmaz [emoji3]
Allah bereket versin.SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
Her iki tarafta da beklenen, hatta bir tık üstü kârlar geldi, ama bilanço öncesi hareket olmadı. Bu, yatırımcıların şirket yönetimine güvenmediğinin bir başka göstergesidir.
Halbuki bütün veriler Bu derece, belki de daha sürpriz kârları gösteriyordu.
İtiraf edeyim, ben dün bir hareket olmayınca tırstım, son dakikada her ikisinden de bu hafta başında aldığım küsuratları sattım.
Umarım bundan sonra hak edilen yerlere gelinir. Bu arada diğer atılacak adımlarla yeniden güven tesis edilirse, uzun soluklu bir hareket başlayabilir. İkinci çeyrek kârlarının da normal şartlarda bundan az olmayacağı kesin.
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri