Üstadım kaçırmışım yazınızı kusura bakmayın . Bizimkilerin Kasımda faizleri düşüreceğini yazmışsınız buna katılmam mümkün değil bu hatayı yaparlar ise bedeli ağır olur. Enflasyon tam gaz devam ederken hatta 100% Enag enflasyon ölçümü ortada dururken faizleri indirmek ekonomik intihar olur. Faizin düşmesi için enflasyonun üzerinde veya yakınında faiz olmalı üstü mü yakını mı bunu parasal sıkılaştırmalar belirler. Bizim durum konusunda ben fena kötümserim çünkü tasarruf filan da yapılmıyor gelirler de çok düştü, vergi alınacak adam bile kalmadı. Kemal Derviş çok sert kararlar alarak 5 senede sorunu çözmüş idi onun gibi yetkili biri de yok bu Türk tipi sistemde olması da mümkün değil ayrıca Umudum dahi yok çünkü Her kafadan bir ses çıkıyor.
Bu bilanço yeni trendin başlangıcı olacak yıl sonu herkes görecek inanacak ve katılacak.
2025 yılı ilk yarısında yeni Egeen filmi başlar ve bir kaç yıl sürer gibi geliyor bana.

Originally Posted by
cevdet _060
Kasımda bizimkiler de başlar hiç merak etme ancak o zamana kadar mokoko devam edecek iyice bedava niyetine hisse almak peşindeler baronlar.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri