Sayfa 284/286 İlkİlk ... 184234274282283284285286 SonSon
Arama sonucu : 2281 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Artık grafikimizde 2210 direnci bikaçgün sonraya belirginleşir. Bakalım desteğimiz neresi olucak
    A şıkkı 2136
    B şıkkı 1974
    C şıkkı 1885
    D şıkkı 1518
    A, B ve C desteği malesef tutmadı D desteği tutar diye ümit ediyorum, şindi grafikisine bakınca 16.6 da da 1 desteği mevcut gördüm.
    Onada E şıkkı diyelim bağri
    Neyise
    Grafikimiz iyicene şekillendi, 2210 dan Soluksuz 11 gündür düştük, artık 1 tepki hakkımız olsun
    Tut e şıkkı tut
    Hamdım Piştim Yandım

2. Geriye ne kaldı böbrek mı? 1702 ve 1692 altında dalak var galiba.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bunlar şu son 10 gündeki piyasadaki olayları bilmeseler, 10 günden önceki 10 günde yukarı almazlarmis hisseyi veya bazı hisseleri. Eğer yukarı almasalarmis hisse ne olurdu düşünmek bile istemiyorum.. piyasayı yöneten muhtemelen tekel. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Son bir aylık alım satım ortalaması 20-21 arası ilginç olan ise bofanın satım maliyeti 10 lira. Tabi bu spot tarafı açıktan ne yaptılar kısmı var bir de? Ytd

5. Ziyaretçi sayısı artmış birde sonradan binenlerdir muhtemelen 12 kişi olmuşuz. Ytd

6. Dalak niye o rakamlar açısından? Günlük bulut ve sarkması sonrası dalak. Ytd

7. Tabi şuan böbrekte yani Bulut'un içindeyiz, üstü ise 1749. Ytd

8. gene geldik karaağaça....17.27
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 284/286 İlkİlk ... 184234274282283284285286 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •