Uşak seramik baya bekletmişti ama ne kadar süre geçmişti hatırlamıyorum
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uşak seramik baya bekletmişti ama ne kadar süre geçmişti hatırlamıyorum
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
Yıldız pazar için o şart gerekli ana pazar için 60 milyon yeterli.
Evet diğer tüm şartları sağlıyor
Payları Ana Pazar'da işlem görecek şirketlerin;
Piyasa değerinin 60.000.000 TL'den büyük olması,
Fiili dolaşımdaki payların piyasa değerinin 30.000.000 TL'den büyük olması,
Fiili dolaşım oranının%10'dan büyük olması,
Yerli bireysel yatırımcı sayısının 500'den büyük olması,
İlgili şirketin paylarında imtiyaz bulunması halinde fiili dolaşım oranının %90' dan küçük olması,
Likidite oranının 7,5'ten küçük olması gerekmektedir.
Ayrıca Alt Pazar'da yer alan paylardan FDPD'si (Fiili Dolaşımdaki Payların Piyasa Değeri) 30 milyon TL'den büyük ve Ek Kriter - Temettü Getirisi %10'dan büyük olanlar diğer kriterlere bakılmaksızın Ana Pazar'da işlem görecektir.
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
Teşekkürler zor dostum. Ben geçmiş zamanda böyle uzun bir süre sonra onay alan şirket olduğunu hatırlıyorum ama inan sen yazmasan bulamazdim. Yuzlerce kap haberini gözden gecirmem gerekirdi.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
selamlar ortaklar. 11 tl nin altına sarkınca ortak olduk artık :-) şimdi bedelli kabul edildi diyelim. bu yıl karlar bilindiği uzere 6m 7m 17.7m şeklinde geldi ve son ceyrek daha iyi gibi.sermayenin de artmasıyla 2021 ilk 2 ceyrek bilançolari geldiğinde(6 ve 7 silindiginde) sizce toplam kaç milyon kâra ulaşılır? [ben 90m dusunuyorum(0.9tl hbk)bedelli sonrası fiyat 4.5tl olacak şu anda bu durumda fk 5 lere inecek dusuncesindeyim fiyat burada kalirsa] sizin yorumlarınız çok değerli.
Hocsm hedefim 100 m 2021, borsa aksilik etmezse. Ama benin için daha önemlisi her çeyrek karını yüzde 10 artırması.
2020 4.q 19 5
2021 1q 21 5
20212.q 23 5
2021 3.q 26 yani totalde yıllıklandırılmış 90 5 ve bedelli ile 100 ü devirmesi. Bakalım nasip. Hbk 1 tl bölünme sonrası hedefim.
Yer İmleri