Sayfa 285/1000 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Opv işe yaramadı tüh ne yapsak ki😊

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Opv işe yaramadı tüh ne yapsak ki��
    Buralarda sazan bulamazlar ama dışarıda bulmuşlarmıdır bilemiyorum..

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Opv işe yaramadı tüh ne yapsak ki😊
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Ben geçen yazdım herkes elele tutuşsa oummm diye evrene mesaj yollasak ülkece diye dalga geçildi.Evrenden gelse gelse cisim gelir diye,al işte OVP daha mantıklı mı çıktı,benim fikir de kesinlikle denemeye değerdi.Ama fikrin değeri yok ki bu memlekette.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ben geçen yazdım herkes elele tutuşsa oummm diye evrene mesaj yollasak ülkece diye dalga geçildi.Evrenden gelse gelse cisim gelir diye,al işte OVP daha mantıklı mı çıktı,benim fikir de kesinlikle denemeye değerdi.Ama fikrin değeri yok ki bu memlekette.
    Sana tavsiyem ufaktan ufaktan gram altınları yastık altına atmaya bak.!!
    Garanti Bankasındaki altınlar 100.000 tl yi geçmesin.!!!
    Saygılar.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Borsa kralı Nasrullah Ayan bazı şeyler söylemiş, 1960'larda ve 1980'lerde olan parasal olaylarla ilgili. Bu yüzden halk sisteme güvenmiyor, yastık altına devam ediyor demiş.

https://youtu.be/-X4ZqFtQ0IY?t=808

İbretle izlenmeli.
    Ben bu borsa kralını anlayamıyorum hiç. Kitaplarımdan onar tane ( sayısı tam kalmadı aklımda) alanı whatsapp grubuma eklerim demişti. Demek ki borsa kazandırmıyor [emoji4]
    Geçen gün de Ankara'da yemekli toplantı yapacağım. Katılım 200 USD dedi.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün saat 11:30 gibi alsancakta bir banka şubesinden para çekerken, 80 yaş üstü 3 akraba adam müşteri temsilcisi ile konuşuyorlardı. Kulakları iyi duymadığı için yüksek sesle muhabbet ediyorlar ve bizde kulak misafiri oluyorduk.
    Yaşlı adam '' kızım 2 milyona dolar, 1,5 milyona avro alın. geriye kalanı da 32 gün vade yapın'' diyordu. Diğeri de '' bana 4 milyonun hepsiyle dolar al. Artık çocuklara bırakacağım, dolar faizi yapın '' dedi. Bu kadar paraya sahip, yaşlı kurtların bir bildiği vardır.
    bir bildikleri olsa 3xx'lerden alırdı dövizleri :-)

8. 6.42 direnç diye düşünüyorum.
    Bakalım hayırlısı.

Sayfa 285/1000 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •