Sayfa 285/735 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Düzelmemi yapıyor acaba..

2. Ne sk kagitsin simdise endekse ayak uyduruyoeaun yuhhhh

3.  Alıntı Originally Posted by emireymen40 Yazıyı Oku
    Teşvik ertelendi sözüne %7 düştün seninle birlikte düşenler en az %8 artıda sen daha sıfır madem düşerken onlarla hareket ettin yükselirken de onlara ayak uydursana YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tesvikle bu hissenin yakindan uzaktan alakasi yok.denk gelmis dusus.tamamen tesaduf.satis ve ortaklik beklentisi sebebiyle iperasyon yapiyorlar.3 lerden geldi.satis iptali vazgecilmesi bir durum olursa basladigi yere aninda gelir.Asıl bunfan korkun.hikaye biterse biteriz hepimiz.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Kari yokmu bu hissenin hic ?

5. Sadece satismi ?

6. Yazmayacaktım ama dayanamadım. Ne borsanın ne de hissenin tadı kaldı. Ekonomik göstergeler berbatmış ve uzmanların söylemine göre ayı piyasasına doğru süzülüyormuşuz. Vakko'ya gelince, Vakko habere endeksli ve genel borsa endeksinden bağımsız hareket ediyordu. Hisse dillendi allandı pullandı ve ne kadar günlükçü leş kargası varsa doluştu. Onları avlamak isteyen ve yolunu böyle bulan açıkçılar vurguncular at oynatmaya başladı. Kısacası hisse resmen mundar oldu. Ekonomik gidişat ile hissenin mundarlığı birleşince de ortaya 2 günde %13 değer kaybı çıktı ( daha da artabilir) . Kap'a bir iş ilişkisi, ortaklık , hisse alımı, bedelsiz arttırım gibi bi haber düşmedikçe de iflah olmayacak. Yazıklar olsun, düzeltmesini yaparak giden ve günlük 40 milyon üzeri hacmi yakalamış haber beklentisi olan gül gibi hisseydi.a.nasını b.llediler ( kişisel görüşümdür)

7. Bu kodumun hissinin satışı yada ortaklık işleri ne oldu. Bir bu beklentisi var diye peşine takıldık ama o da yılan hikayesine döndü. Ayrıca benim bu düşüşte ki yorumum. Geçen 4-5 seans önce yabancılar dahi almaya başladı diye yorum yapıldı ve pasta da görünüyordu. Bunlar niye aldı ne oldu da bunlar bir anda ortaya çıktı. Şimdi neredeler.. bunları konuşan yok. En önemli soru eğer bunlar gerçek yabancı ise hiç ortada yokken bir anda çıkıp niye aldılar bu hisseyi. Bana göre yabancı filan almadı, bıyıklı yabancı diye bir tabir var piyasada. Alışları bunlar yaptı. Sanırım ya hisseyi birilerine gagaladılar yada o zaman ortaklık işi çözülüyor gibi oldu haber aldılar ve şimdi tekrar iş bozulduğu için satışa geçtiler. Benimkisi züğürt tesellisi misali tahmin yürütmekten öteye giden birşey değil elbet. Bu satış yada ortaklık artık ne halt sa, bu iş olacak gibi de görünmüyor sanki. Hisseye takılıp kaldık.. Sıçtık gibi geliyor bana. Siz yine de kendi kararınızı kendiniz verin. Ytd.

ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bir de teşvik lafı almış gidiyor. Yaw arkadaş bu hissenin teşvikle gilan bi alakası yok. Teşvik , kumaş, iplik konfeksiyon ürünleri ,havlu v.s gibi üretim endeksli olan ve bunları ihraç şirketler için. Vakko'nun konsepti başka. Vakko Kumaş, iplik vs
    mi ihraç ediyor.Konfeksiyon işleri için hammadde mi üretiyor? Bu şirket mağazacı, organizasyoncu. Biri bi uydurdu teşvik işini hisse iflah olmadı. Dün 100er binlik 2 satış hisseyi duman etmiş dengeleri bozmuştu. Belki de teşvik alacak diye giren 2 g.eri zekalı olayın aslını öğrenip satıp savdılar. ( kendi yorumum böyledir)

Sayfa 285/735 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •