Sayfa 285/864 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon
Arama sonucu : 6912 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. garanti vakıf alıcı karsıda aynı oranda yatırım satıcı alıcılar ky genelde 3 e 1 gıbı yanı atlayan yıne cok kagıda bugunde endeks te kırmızı cok seybeklemeyın

2. Bence bilanco öne cikacak bir de bu yuksek bdsz potansiyeli olan hisselere ilgi var..direncli duracagi kesin gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sinirleri sağlam bir paydaş kartn olarak neden bist sürdürülebilirlik endeksinde değiliz bu konuda çok övündüğümüz halde diye şirkete sorabilir mi yoksa benim gözümü karartıp aramam zaman alacak ))))
    Çok makbule geçer

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bakkal dükkanı sermayesi ile mi olacak o iş...
     Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Sinirleri sağlam bir paydaş kartn olarak neden bist sürdürülebilirlik endeksinde değiliz bu konuda çok övündüğümüz halde diye şirkete sorabilir mi yoksa benim gözümü karartıp aramam zaman alacak ))))
    Çok makbule geçer

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Yapıştır tavana mnkym tahtasını yetti gari. Yapıştır ve orda dursun...Zevzek zevzek söğüşleme peşindesin haaalllaaaaa...

6. Yatirim finansman uzerinden bence speklere servis var..hedef buyuk ..bence patron bu sefer mahcup edecek bizi daha dogrusu polyanna sevenleri[emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Dedemmmmm benim kalan %50 nin yarısını daha verdim 500 üstünde şefkat dolu kollarına..son kalan çeyrek dilim artık sıfır maliyet mezar vade benimle dedemmmm.. onu isteme bozuşuruz
    Cahillik mutluluktur!

8. bfren' in peşine takılmış olmasın..

Sayfa 285/864 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •