Sayfa 285/426 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Bizden sonra basvuran bircok sirket onay aldi.
    Bizim Sirkette keramet diyorum.
    Eksik evrak vb. Oyalamis olabilirler..
     Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Muhtemelen birkaç hafta önceden spk da yönetim değişikliği olacağı haberini almışlardır.Bekleyen onca halka arz ve sermaye arttırım onayları yavaşlatıldı diyelim.Bedeli de sıkı takip ediyorlar ancak bedelsiz sermaye arttırım onayının 4 ay sürmesi hiç alışılmış bir durum değil.Benim olayı okumam bu şekilde.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Selamlar bende katıldım tuum kalbimle [emoji4]Bedelsize onaylansa ne olacak arkadaşlar yüzde 5 yapar atıyorum tamam eee tatmin edecek mi ya da onaylandı diye tavan tavan mi gidecek bence başka bir sıkıntı var baskılayan dışarıda çok mal olabilir tam toplayamadilar demek ki navlun fiyatlarında ki düşüş de bahanesi oldu diye düşünüyorum ama bir yerde artık piyasa bunu kabul etmeyecek onu bekleyecegim bende... bir de genel kanaate göre bu şirket hep ucuz yani hep ucuz olmak da sıkıntı aslında kafamı tek karıştıran bu kötülemeye çalışmıyorum yanlış anlamayın ancak gitmiyor işte uc yıl sonra da fk 2 olacaksa ne anlayacağız biz bu yatırımdan elbet birgün değerine gelecek ama kaçımiz burada olcaz Allah bilir birçok kağıt taşıdım sonra ufak karlarla sattım onlar da çok ucuzdu ama bir gün gittiler tabi olan bana oldu bu sefer bekleyeceğim konudan saptiysak affola saygılar bol kazançlar diliyorum...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by memo Yazıyı Oku
    Dolar bazli bakinca yabanci cikisina ragmen 400bine giden borsamiz hala cok ucuz oldugunu goruruz.
    Ozaman sorun nedir??
    Soylediklerinin alti boş cikiyor aslinda gordugun gibi.

Bist hisselerinin yarisi dolar enflasyon bazinda da ikiye katlamisken su yazdigin yorumu malini satmis dusmedikce deliren sahis yorumundan oteye gidemez.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    iz yıne de dolar bazlı bakınız . grafiğin üstüne de yabancı takasını koyun ve gerçeklerı gorun . hatta grafiği soyle 15 yıl gerıden baslatırsanız acı tablı daha net ortaya çıkar .

4. silopi için ödenen para ile şu an borsa değeri nerdeyse es deger . diğer değerler nerede . belki biz abartıyoruz . bunu . zaman gosterecek dıyoruz ama zaman gectıkce endeks bazlı ara açılıyor .

5. Adam baksana nasıl veriyor mesajı ben istemezsem gitmez diyor şu endekste desin bakalım ...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 1haftadır alsat yapanların yiyeceği nane değil bu kadı götürmek..10 dk tutamıyorlar kadı..20 milyon oldu citi..docebank ta takılmaya. baslamış..bunlar 1 kademeye al sat yapmaya devam ..a. bakacaklar 12...orda başlarlar 11.99 alış. 12.00. satış..

7. satıyosan. sat sk ol git .bugun satıyo ertesi gün alıyo aldıgını. ayni gün bile tutamıyo..zarara veriyo..git bir dünya kaat var..5.15. ten satmasaydın. geri zekalı..
    al sat tavsiyesi değildir.

8. defter degerinin altında. kağıtmı kalır. endeks. nereye gider bu enflasyonla..kaat kar dağıtıyor..bedelsiz. veriyo..daha ne olacak..10 dönüm tarla yapsın herkezin üstüne bari..
    al sat tavsiyesi değildir.

Sayfa 285/426 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •