Sayfa 285/288 İlkİlk ... 185235275283284285286287 ... SonSon
Arama sonucu : 2300 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. sadece biz değil göztepe başkanı mehmet sepilde inciraltında imarı bekliyor..........bakanlığa sunulmuş.......spor kompleksi yapacaklar.......

Planlar bakanlığa sunuldu: Göztepe'nin İnciraltı tesisi için geri sayım!

Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil, "Bunun benzeri yerlerini biz Göztepe olarak da düşünüyoruz. İnciraltı Projesi'nden her zaman bahsediyoruz. İnciraltı'nda bunun benzeri, çocuklara, gençlere hitap edebileceğimiz bir alan kuracağız. En son planı bakanlığa sunduk, çok yakın zamanda zaten alan bize tahsis edildi ama en son imarla ilgili birtakım çalışmalar var. Tarih verince hep sonra uzatıyoruz ama herhalde 1.5-2 ay sonra kazmayı vururuz" dedi.

2.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Sn.Miles Iron tahtada uzun zamandır bir kurgunun olduğu açık. Orta ve uzun vadede sizinle birebir aynı düşünüyorum. Ancak bildiğiniz üzere piyasa yapıcı kısa vadede çok sürprizli oynamayı seven ve bazı kırılmaz alışkanlıkları olan birisi.
    Evet haklısınız ama 2.5 yıldır tahtada olan biri olarak bunlar artık benim için sürpriz değil olağan şeyler Ve bizimle beraber onlarda bu süreyi bekleyerek geçirdiler ve şuan bölünmüş haliyle 20 milyon lotu o zamandan beri ellerinde bekletiyorlar.

3. https://fintables.com/fonlar/PBN
    Fonun adı piramit Birinci Hisse Senedi Serbest Fon (Hisse Senedi Yoğun Fon)

46 yatırımcısı var.
    Fonun %98i tnzpt den oluşuyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Tefas uygulamasından aldığım bilgiler

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Piyasa yapıcı da günün sonunda belli bir noktaya çekmeye karar vermiş görünüyor. İşlem hacmiyle desteklenen bir hareket izliyoruz. 55-60 aralığında soluklanır diye daha önceki yorumlarımızı tekrar edelim. Kısa vadeli hareketler süprizlere açık her zamanki gibi. Bu hareket somut gelişme ve haberlerle desteklenirse 60 tan sonra başka hedefler konuşulur.

6. suriye olayı olmasaydı çok daha iyi kapatacaktık..........

fon takas.....10407544 oldu........ spk bültende gözüm....onayı bekliyorum artık.....

7. dolar bazlı zirve yaklaşık 1.55 dolar......8 kasım 2023 de yapmış.........bu gidişle 2 haftaya kalmaz zirveyi kıracaz gibi görünüyor.....böyle devam....

8. biraz güzel haber paylaşalım........tebrik ederiz........kimine göre masal, kimine göre hakikat......

11 /Temmuz/ 2025

Ulusal Yayın İş Birliğinde Türkiye Birincisiyiz!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yayımlanan 2024 Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu’na göre, İzmir Tınaztepe Üniversitesi ulusal iş birliğiyle yapılan yayınlar alanında Türkiye birincisi oldu.

YÖK verilerine göre, 2023 yılı itibarıyla Türkiye genelindeki 201 üniversite, ulusal hakemli dergilerde en az bir yayın gerçekleştirdi. Raporda yer alan bilgilere göre üniversitemiz, %86,9’luk ulusal iş birlikli yayın oranıyla en yüksek performansı gösteren üniversite olarak öne çıktı.

Bu başarı, üniversitemizin bilimsel yayın üretiminde Türkiye’nin önemli aktörlerinden biri haline geldiğini ortaya koyarken; yükseköğretimde kalite artışı hedeflerine sağladığı katkının yanı sıra bilimsel üretimi teşvik eden vizyonunu ve güçlü akademik yapısını da etkileyici bir biçimde yansıtmaktadır.

Ulusal düzeyde kurduğumuz sağlam iş birliklerinin, araştırma odaklı yaklaşımımızın ve artan bilimsel etki gücümüzün bir sonucu olan bu önemli akademik başarı dolayısıyla, üniversitemizin değerli akademik kadrosuna içten teşekkür ederiz.

Sayfa 285/288 İlkİlk ... 185235275283284285286287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •