Originally Posted by hamdido Sofranın ilk gerçek dedesini kutlarım. Originally Posted by C.ÜNLÜ Atlamışım... Ben de,ben de Darısı başınıza.. Sofra,afiyet olsun. Originally Posted by guneysu Enver bey Tebrikler, misafir yolcu, köşe masadayım.... Sağolun... Henüz bu dünya ile tanışmadı, eli kulağında.
Originally Posted by 1967enver Sağolun... Henüz bu dünya ile tanışmadı, eli kulağında. Hayırdır, neyi kaçırdım ben.. Sn 1967enver, dede mi oluyorsunuz.. Allah hayırlı uğurlu torun versin.. Bahtı açık, ömrü uzun, hayatı şen olsun..
@DaveRunally
Originally Posted by 1967enver Sağolun... Henüz bu dünya ile tanışmadı, eli kulağında. Kulağını da öperiz, inşaallah!
Hadin eyi geceler.. kaçtım. Topik sakinken referandum topiğine kocaman bir HAYIR yazıp kaçayım... Sabah ilk gelen okusun..
Originally Posted by DeliKAN Hayırdır, neyi kaçırdım ben.. Sn 1967enver, dede mi oluyorsunuz.. Allah hayırlı uğurlu torun versin.. Bahtı açık, ömrü uzun, hayatı şen olsun.. Amin! Bunnarın alayı moruk, efendim! Çoğunun bir ayağı çukurda, debeleniyorlar!
Originally Posted by DeliKAN Hayırdır, neyi kaçırdım ben.. Sn 1967enver, dede mi oluyorsunuz.. Allah hayırlı uğurlu torun versin.. Bahtı açık, ömrü uzun, hayatı şen olsun.. Originally Posted by reha kaya Kulağını da öperiz, inşaallah! Evet Sn.Delikan, bu ay sonuna doğru dede oluyorum. Amin, hepimize inşallah. Sn.Gaya, O da ellerinizden öper inşallah.
Ziyaretçi bile kalmamış.
Originally Posted by 1967enver Evet Sn.Delikan, bu ay sonuna doğru dede oluyorum. Maşallah.. Sağlıklı ve sağlıkla gelsin.
Forum Rules
Yer İmleri