"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Esozcan abide hep dipte uğruyor bu sayfaya, dikkatimi çekti, yazayım istedim.
Hamdım Piştim Yandım
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
İşte o kısım dalağa giden kısım. Bugün geçen ay ki mumun altına indirmeden çizgisinden döndürdüler. Olmaz denilen her bir nane oldu. Gözü dönmüş gibiydi son 25 gün fakat iyi tarafı ilk 10-15 gündeki yeşilli çubukların, son 10 gündeki kırmızılı çubuklardan daha hacimli olması, ayrıca o hacimli çubukların ortalaması 21-22 olması. Ama tahtacı pek bir sinsi olduğu için çubukların çoğunluğu kendinde. Bu durumda bakarsak açıktanda spottan da çubuklar onda olduğu için ona farketmiyor. Bana da farketmiyor ama biz bu dünyaya yaşamaya değil, yaşayanları izlemeye gelmişiz dedirtiyor. Ytd
Bunun dansöz olduğunu bilmeyen yoktur kanımca. Düşüşler sindire sindire dipten dönüşü bayılta bayılta eğer dönecekse, önce bir evirip çevirip yamultmadan oturtmadan bırakmaz çıkarken. Hah işte çıkmaz yükselmez ne zaman denilir o zaman yükselir. Sonraki gün yok artık diyene kadar inandırmadan yürür.
Bayılttı mı bayıltmadı mı orası çok önemli. Ytd
Güzel bir gün olması dileğiyle. Ytd
Yer İmleri