Sayfa 285/548 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

Alıntı Originally Posted by oncetemel Yazıyı Oku
    Cinali bey olumsuz bir durum mu var ? Genel kurul beklendiği gibi geçmedi sanırım. Biraz sinirlisiniz.
    yok kardeşim sinirli değilimde yatırımcı olmanın gereğini yapmıyorsunuz.
    burda küfür hakaret bini bir para yönetimlerin hesap vereceği yer olan genel kurula ilgi göstermiyorsunuz 100000 lot var diyen neden ilgisiz benim 1010 lotum var.
    varlık satışımı yoksa şirketin hisselerinin satışımı tartışıldı bunda cevap vermediler hakim ortaka yani dohal holdinge topu attılar

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    burda küfür hakaret bini bir para yönetimlerin hesap vereceği yer olan genel kurula ilgi göstermiyorsunuz 100000 lot var diyen neden ilgisiz benim 1010 lotum var.
    varlık satışımı yoksa şirketin hisselerinin satışımı tartışıldı bunda cevap vermediler hakim ortaka yani dohal holdinge topu attılar
    Ben anlik gunluk hareketleri onemsemiyorum.sadece basit bir soru sordum o kadar.
    Bol sans
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Anayasa mahkemesinede giderlerse sasirmam... kendilerince haklilar tabi...
    iç hukuk bitmeden anayasa mh.başvuramazlar
    bunların işi gücü mahkeme ve kurultay zaten

4.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Valla cinali bey aslında haklısınız katılmamız lazım. Ama ben elektronik ortamda katılabileceğimizi inanın ilk kez sizden öğrendim yoksa ben de katılmak isterdim.

Bunun dışında bu sorulara cevap vermemeler falan aslında tam bir şikayet konusu sen halka açık şirketsen bilgi vereceksin arkadaş ne demek holdinge atmak orada ki büyük başlar adım gibi eminim biliyor ama söylemiyorlar. Neyse hesapları başka tabii.

5. Bu temettu ertelemesi onlara asansor yaptirma firsati verir beni ilgilendiren kismi o zaten
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6. adam seni muhatap alıp cevab vermiyorsa,katılıpta başını belayamı sokucam..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. benim silahım zaman,bol sıkıntı yok,,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Asansor basladi illa daldircaklar tahtaya haspinallah
    @borsavizyon

Sayfa 285/548 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •