Sayfa 286/522 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
Arama sonucu : 4172 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

Bir hisse de ne kadar düşecek yaygarisi olursa yukarı çıkmaya hazırlanıyor demektir...

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by koreli0627 Yazıyı Oku
    maşallah nazar degmesin biz hissede olanların ne kadar çok dostu varmış.hepside negatif enerji yayan okumuş yüksek mevkindeki .okumuş çocuklar. hisse tahmininde hissenin hiç yukarı değil aşagı kademelerde olmasını arzu ediyorlar herkese böyle dostlar
    nasip olmaz ne güzel .................
    Bence, onlardan bazıları yüksekten maliyetlendiler ve hissenin daha da aşağılara düşmesini istiyorlar. Böylece en ucuzdan , daha çok hisse alarak maliyetlerini düşürmek istiyorlar. Ama şu da unutulmamalıdır ki , ava giden avlanır.

3.  Alıntı Originally Posted by mnbb Yazıyı Oku
    avrasya terminal 16000000 adet hisse
    van gıda 4000000 adet hisse
    metro 30000000 adet hisse aldı dün.

Metro yaklaşık bugün 4200000 adet hisse boşaltmış*

bakalım kalan hisseleri nasıl çıkaracak elden bekleyip göreceğiz ytd
    ozgyo dan mı aldı metro 30.000.000 ciddimisin yav nereden bulorsunuz kardeşim bunu adam hisse boşaltıyor sen alıyor diyorsun. Buraya yazdığını ekran görüntüsünü atta bakalım. Bende forex var senin yazdığını bir türlü göremedim ayrıca dün toplam 3.900.00 lot olmuş alış satış bunlardan hangisi 30.000.000 lot ediyor tabiatın kuralına AYKIRI
    yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Benim , pazarlamacı olduğuma inanmışınız. Ne desem boş. Sıradan bir küçük yatırımcı olduğuma inanmanız için ne yapmam gerekiyor. Pazarlamacı olmadığımı göstermek için , hisseyi kötülemem mi gerekiyor. Eğer bu gerekiyorsa, ben bunu yapamam . Çünkü bu kendi kendimle çelişmek olur.Madem ki hissedeyim , tabiidir ki hissenin yükseleceğine inanmalıyım. Yoksa hissede işim ne . Satar , çıkarım.
    Hissede olmak hata yaptığımız anlamını taşıyamaz mı ben de hissedeyim ve hata yaptım

5. Burada o kadar yanıltıcı ve eksik bilgi kirliliği var ki maşallahı var

6.  Alıntı Originally Posted by sonnefes Yazıyı Oku
    Bu kadar yazılanları 2 gündür okuduktan sonra yarın hemen satış yazacam bu ne yaw koca karı kazanına döndü form bir dahada bulaşmam ytd
    Bence yanlış yaparsın. Hareketin olduğu yerde bereket vardır. Bunu da düşün.Hiç kimsenin yazmadığı , işlemlerin çok sığ olduğu bir hissede bulunmak , kışın kar yağışını sevip de Uludağ da bulunmak yerine Antalya da bulunmaya benzer. Orada kar yağışını ancak yılda 1-2 kez görebilirsin.

7. Birisi veya birileri diyor ki benim maliyetim 1_68'ler veya üzerinde batumdaki otele bile hisseyi 5 küsür fiyattan sattım. şimdi hisseyi zararına satıyorum sakın ha benim sattığım hisseleri almayın ben tek başıma alacağım mı diyor acaba olan da ky oluyor. ky lerede alınca da işler değişiyor tabiki özdericilerde eminim hisse fiyatına uzatan bakıyorlardır.

8.  Alıntı Originally Posted by metinmetin Yazıyı Oku
    ozgyo dan mı aldı metro 30.000.000 ciddimisin yav nereden bulorsunuz kardeşim bunu adam hisse boşaltıyor sen alıyor diyorsun. Buraya yazdığını ekran görüntüsünü atta bakalım. Bende forex var senin yazdığını bir türlü göremedim ayrıca dün toplam 3.900.00 lot olmuş alış satış bunlardan hangisi 30.000.000 lot ediyor tabiatın kuralına AYKIRI
    Ygyo da ki sayfa paylasımları oradakilerin isyan paylasımı örnek verdik alıyor görünürken bastı tabana onu dedik

Sayfa 286/522 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •