Bir hisse de ne kadar düşecek yaygarisi olursa yukarı çıkmaya hazırlanıyor demektir...
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir hisse de ne kadar düşecek yaygarisi olursa yukarı çıkmaya hazırlanıyor demektir...
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ozgyo dan mı aldı metro 30.000.000 ciddimisin yav nereden bulorsunuz kardeşim bunu adam hisse boşaltıyor sen alıyor diyorsun. Buraya yazdığını ekran görüntüsünü atta bakalım. Bende forex var senin yazdığını bir türlü göremedim ayrıca dün toplam 3.900.00 lot olmuş alış satış bunlardan hangisi 30.000.000 lot ediyor tabiatın kuralına AYKIRI
yatırım tavsiyesi değildir.
Burada o kadar yanıltıcı ve eksik bilgi kirliliği var ki maşallahı var
Bence yanlış yaparsın. Hareketin olduğu yerde bereket vardır. Bunu da düşün.Hiç kimsenin yazmadığı , işlemlerin çok sığ olduğu bir hissede bulunmak , kışın kar yağışını sevip de Uludağ da bulunmak yerine Antalya da bulunmaya benzer. Orada kar yağışını ancak yılda 1-2 kez görebilirsin.
Birisi veya birileri diyor ki benim maliyetim 1_68'ler veya üzerinde batumdaki otele bile hisseyi 5 küsür fiyattan sattım. şimdi hisseyi zararına satıyorum sakın ha benim sattığım hisseleri almayın ben tek başıma alacağım mı diyor acaba olan da ky oluyor. ky lerede alınca da işler değişiyor tabiki özdericilerde eminim hisse fiyatına uzatan bakıyorlardır.
Yer İmleri