Sayfa 286/899 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    Ünlü bir Türk Dil Kurumu Profesörü olarak kompiterde gördüğüm hatalı yazımı düzelteyim ''Acizane'' değil, ''Nacizane'' olacak efenim.
    Yemin olsun cok bilmis birinin bunu yazacagini tahmin etmistim 😂 cok garip biyer burasi herkes herseyden anliyor 😄 zahmet edip tdk ya girerseniz doğrusunu öğrenirsiniz.Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.

2. Bakabildiniz mi efenim?

3. Şişe den sonra soda ile de vedalaştım... Bir süre izlemede kalacağım... Bilginize, hayırlı kazançlar olsun...

4. Neyse ben kactim hadi siz oralet osman beyle sodayi kurtarin 😄 bol kazançlar.

Acun bir programda yarışmacının tekini kovarken şu cümleyi sarf etmişti: " Sen küstahlık yapmaya mı geldin buraya?" Aynı soruyu sana sormak isterim borsaforum , burada faydalı paylaşımlar yapıp yüzümüzü güldüren Oralet Osman'a saygısızlık yapamazsın sen ! Çok bilen çok yanılır böyle kendinden emin olma .

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by borsaforum Yazıyı Oku
    Neyse ben kactim hadi siz oralet osman beyle sodayi kurtarin �� bol kazançlar.
    Tarzınızı ve tavrınızı gözden geçirmelisiniz. Bu üslup size bir şey kazandırmaz. Âcizane terimi doğrudur lâkin görece 'eskimiş' bir terimdir ve daha ziyade, o da eski olmasına rağmen, nâçizane kullanılır. Bu foruma tavır aldığınız Barba'nın 'yıllardır' çok faydası olmuştur. Oralet Osman'ı ise bu minval üzere anlamanız mümkün gözükmemekle birlikte, yaşamanız icâb eder. Mamafih size girdiğiniz tüm pay senetlerinde başarılar ve bol kazançlar dilerim.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

7. Şu ana kadar ki pastayı atabilecek bir arkadaşımız var mı rica etsem..

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by ekoloji Yazıyı Oku
    Şişe den sonra soda ile de vedalaştım... Bir süre izlemede kalacağım... Bilginize, hayırlı kazançlar olsun...
    eko n'aptın kurban olduğum ya... hadi hakkında hayırlısı bol kazançlar. boş bırakma buraları.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Sayfa 286/899 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •