Sayfa 286/692 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Şimdi ben borsadan anlıyorum dersem yalan olur.Baya baya amatörüm,o yüzden yazdıklarıma o gözle bakılmalı.Ama değerli kardeşlerime ısgyo,trgyo,sngyo nun aylık grafiklerini açıp son 5 yıla bakmalarını öneririm,bir de bunu açın bakın.Ya bunda bir iş var ya onlarda bu anomali bence düzelir.Borsa yatırımı mevduat faizi veya kkm değildir elbet risk çok,ama kar ve zarar kardeştir.Burası kumar masası her şey mümkün.

Şimdiye kadar tekniğe dayalı işlem hiç yapmadım,ama uzun vadeli grafiklere inanırım trende inanırım, çok ayrıntılı teknik analizi özellikle öğrenmedim,beni yanıltacağını düşündüm,benim bildiğim tekniğin on katını spek de biliyor,teknikle para kazanamam diye düşündüm.Toplam olarak borsa hayatıma bakılırsa zarar ettiğim genelde nadirdir ,az ya da çok hep kazanıyorum.Elbet her yiğidin yoğurt yiyişi farklı farklı yol izleyen arkadaşlara saygım sonsuz,para kazandıran her sisteme saygı duyarım.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şimdi ben borsadan anlıyorum dersem yalan olur.Baya baya amatörüm,o yüzden yazdıklarıma o gözle bakılmalı.Ama değerli kardeşlerime ısgyo,trgyo,sngyo nun aylık grafiklerini açıp son 5 yıla bakmalarını öneririm,bir de bunu açın bakın.Ya bunda bir iş var ya onlarda bu anomali bence düzelir.Borsa yatırımı mevduat faizi veya kkm değildir elbet risk çok,ama kar ve zarar kardeştir.Burası kumar masası her şey mümkün.
    trgyo da yıllarca süründürdü 7.3 ten halka arzedilip 2.90 Lara kadar inmişti milleti n ocağına oda incir ağacı dikmişti .patronlarıda karekter yönünden vahitten aşağı değillerdi zamanında 30 35 milyon ayırdık hisse geri alımı yapacaz dediler göstermelik 3 5 bin lottan fazla almadılar nal of Istanbul bitti bilançoda iç ettiler.sinpas desen kurslara kadar düştü sonuçta nereden nereye geldiler.bu ilelebet burda kalacak değil bu karlılık bu bilancoya kalacak Sasa kalsin

Alıntı Originally Posted by ats Yazıyı Oku
    trgyo da yıllarca süründürdü 7.3 ten halka arzedilip 2.90 Lara kadar inmişti milleti n ocağına oda incir ağacı dikmişti .patronlarıda karekter yönünden vahitten aşağı değillerdi zamanında 30 35 milyon ayırdık hisse geri alımı yapacaz dediler göstermelik 3 5 bin lottan fazla almadılar nal of Istanbul bitti bilançoda iç ettiler.sinpas desen kurslara kadar düştü sonuçta nereden nereye geldiler.bu ilelebet burda kalacak değil bu karlılık bu bilancoya kalacak Sasa kalsin
    Aynen öyle sn ats o yüzden o grafikleri önerdim dediğim kağıtlar son iki yılda iki kat üç kat dört kat gitmişler,bunun hali malum,neden bu anomali var,bu anomali ne zamana kadar devam eder Ben bu soruların cevabını öğrenmeden kağıtdan çıkmam.Eğer bedelli lotlarını artırmak için yapıldıysa milletin lotlarını ucuza kapatmak için yapıldıysa bu fiyatlar bedavanın da altında demektir,nedir ne değildir yakında anlarız.

trgyo 1 aralık 2018 1.55 cuma kapanışı 5.38 ondan önce yıllarca süründürmüş.Üç yılda 3.5 kat artmış

ısgyo 1 ekim 2019 0.93 müş cuma kapanışı 5.64 ondan önce gene yıllarca süründürmüş.İki yılda 6 kat artmış

sinpaş 1 aralık 2018 0.33 müş cuma kapanışı 6.19 yani üç yılda 20 kat artmış o da yıllarca süründürmüş

Yani bunu çözemedim bu nasıl gyo.Bu niye böyle.

Sayfa 286/692 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •