2020, nasıl geçiyor? Pandemi sizi nasıl etkiledi?
.....Sektörümüzde satışların çok önemli bir kısmı son çeyrekte gerçekleşiyor. Bu yıl pandemiye rağmen iyi bir satış performansı göstereceğimize inanıyorum. Bazı müşterilerimiz yatırım planlarını 2021’e ertelemiş olsa da bu yeni dönem bazı alanlarda bize yeni fırsatlar da yarattı.
Bu süreç hangi fırsatları beraberinde getirdi?
Pandemi süreci e-ticaret, uzaktan çalışma, uzaktan eğitim gibi farklı alanlarda yeni ihtiyaçlar doğurdu. Bu alanlara artan talep ve ilgi, siber güvenlik gereksinimlerine olan ihtiyacı da gözler önüne serdi. Bu süreçte erişim güvenliği ürünlerimize odaklanarak AR-GE yatırımlarımızın ürüne ve sahaya yansımasına odaklandık.
https://www.ekonomist.com.tr/girisim...sunacagiz.html
Bir de şu kısmı; başta Single Monitor olmak üzere Single Connect haricindeki diğer ürünlerin siparişlerinde pandemi nedeniyle 2021 yılına bir öteleme olduğu, ancak yine pandemi nedeniyle Single Connect satışlarında beklenenin üzerinde satışların oluştuğu şeklinde yorumluyorum.
Sn.Lütfi Yenel 2020 cirosu için sürekli hedeflerimiz doğrultusunda diyor. Hedefleri nedir acaba? Geçen yılın üzerinde bir ciro rakamı mı, %30 büyüme mi, daha yukarısı mı bilemiyoruz.
Yer İmleri