Sayfa 287/954 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 7627 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1. Derinlik gonderebilirmisiniz

2. ..

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Her hangi bir yatırım tavsıyesı değildir.. sesli düşünmemin klavye ye dokulmus halıdır.. Yalnız benı bağlar..

3. Seni banka diye borsaya sokanlarin......

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by gulahmet167 Yazıyı Oku
    Esramarka 75 e geldi Yetiş 100 lot al

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dayanamadım ve 71den yüklü girdim artık gözümü kararttım [emoji2] Zaten beklentim burasıydı satın almak için ama 60ları da görmez inşallah. Bir haber mi fiyatlanıyor onu çözemedim. OFAC falan değildir inşallah.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

5. Aman Ofac. Mofac ufak cıkarman bırde..... Mermi bitti zaten.. Zarar oooooooo

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Her hangi bir yatırım tavsıyesı değildir.. sesli düşünmemin klavye ye dokulmus halıdır.. Yalnız benı bağlar..

6.  Alıntı Originally Posted by akin9823 Yazıyı Oku
    Bu durumda benı guldurdun dostum..Bız bu soyguncu ulkede faıze bulasmayalım dıye sureklı bu uc kagıtcı spekulatorlerın kucagına dusuyoruz.Intıharı bıle dusunduruyorlar bazen.Zararımı cıkarayım derken daha cok zarara gırıyorum sureklı.Sımdıde bu aptal senete bulastık malesef.Allah bızı bu pıyasalrdan kurtarsın .Bır yıl once altın alıp yatsaydım su an hayallerım farklı olacaktı,sımdı emegımız hergun erıyor.
    Buralardan satan abilerde faize gidiyor.
    3-5 riskini almaktansa temiz faize yatırıyor. Varsa batık işine gelen onları kosturuyor.. Sana da stresi kalıyor

-

7. Yüklü 200 lot
     Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Dayanamadım ve 71den yüklü girdim artık gözümü kararttım [emoji2] Zaten beklentim burasıydı satın almak için ama 60ları da görmez inşallah. Bir haber mi fiyatlanıyor onu çözemedim. OFAC falan değildir inşallah.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.

8. A

Sayfa 287/954 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •