Sayfa 287/495 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1. işte herkesin bildiği ama elinden bişey gelmediği acı bir tablonun içindeyiz..
    son zamanların tabiriyle;
    atı alan üsküdarı geçmiştir..

2. biz bu yapılanın ismini yazarsak cezayı yapıştırıyor yönetim..
    ispat etmeden suçlayamazsın diyor..
    ettik işte..
    form yöneticileri olarak yazdınız mı bunları şirkete, spk ya borsa istanbula..

3. 2020 ocak ayından itibaren binalarda enerji kimlik kartı uygulamasına geçilecek. Ve ülkemizde 10 milyon binanın olduğunu bunun ancak 700 bin küsür binada yalıtımın olduğunu geriye talan 9 milyon binanın yalıtım yapmasının mecburi olduğunu düşünecek olursak. Ne çok bir karın izocamı beklediği görülmektedir. Bunu devlette biliyor spk da biliyor izocamda buna rağmen hala küçük yatırımcıyı göz göre elindeki hisseleri yok pahasına almaya çalışmasına göz yumanların Allah bin bilasını versin. Kendi adıma hakkımı yiyenlere ve buna vesile olan her kim varsa hakkım haram zıkkım olsun.

4. yahu çıksın borsadan çıksın..ama mevzuatı çiğnemeyecekti, %3 ü almadan çıkacaktı..
    sorun bu..
    sorun İzocama özgü hak verilmesi, ayrıcalık verilmesi olmuştur..

neden çıktığı ayrı bir konu,
    nasıl çıktığı ayrı bir konu..

5. gerçi halk olarak biz bu şekilde verilen kararları hak ediyoruz..

6. hukuk dışı, adalet dışı, mevzuata ve tebliğe aykırı işlemle göz göre göre baskıyla %3 hisse toplanmıştır..

7. bu saatten sonra yapılacak iş, SPK ve borsa İstanbula dava açmak olur..

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    yönetimden sürekli ceza yedim..sebep olarak birilerini ispatsızca suçlamakmış..
    halbuki ispat da ettim burda..
    dedimki, İZOCAM yada başka bir şirket, %98 İ BULMADAN PAY ALAMAZ..ALABİLMESİ İÇİN ;
    24.maddeye göre, 23.maddede gösterilen önemli nitelikteki işlemlerin
    oylandığı veya onaylandığı genel kurul toplantısına katılıp, olumsuz oy
    kullanan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına geçirten pay sahipleri
    ayrılma hakkını kullanabileceklerdir.
    şirket %98 altında ise sadece bunlardan pay alabilirdi..

neyse atı alan üsküdarı geçti diye söz vardır..aynen öyle oldu..

son güne gelinirken kısa bir değerlendirme daha yapayım..
    1. %98 e ulaştığında şirket borsadayken yani, 5 kriterin en yükseğine göre pay alımı yapmak durumundadır..5 kriterden 3 ü önemsizdir..bizim için önemli olanlar ise 5 yıllık ortalama ve değerleme raporu..
    2. 5 yıllık ortalamada öyle uçuk bir rakam çıkmayacağına göre geriye değerleme raporu korkusu kalıyor..
    3. peki izocam neden değerleme raporundan korkuyor..
    yaziyonda yalan yanlış şeyler yaziyon.tabiki gerçek olmayan şeyler yazarsan ceza alırsın.sirket neden degerlemeden korkuyor onu açıkla böyle palavrav yazarsan tabi ceza alırsın.bu şirket borsa dışında 98 bulursa zaten seni değerleme ile atacak ortaklıktan.simdi ne alaka değerleme zamanı geldi de sirketmi yapmadi.eninde sonunda değerleme olacak zamanı gelince 98 bulununca seni neyle ortaklıktan atacak madem degerlemeye guveniyon sat evini arabanı malını mülkünü al hisse eğer değerleme yapmadan seni atarsa bana dava ac.sen degerlemeye guveniyosan değerleme yüzde 1 milyon olacak.ama burdaki akıllı işi bilen adamlar degerlemeye güvenmiyor sadece son ,5 yıllık ortalamaya güveniyorlar işi bilenler tabiki senin gibi işi bilmeyenler değerlemeden kaçıyor derler. değerleme ne çıkar ne çıkarırlar zaten sen borsadada borsa disindada her halükarda değerleme ile atilacaksin.burada şirket neden degerlemeden kaçıyor deyip gereksiz muhabbet yapıyorsun.

Sayfa 287/495 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •