Sayfa 287/899 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by trust81 Yazıyı Oku
    Şu ana kadar ki pastayı atabilecek bir arkadaşımız var mı rica etsem..
    pastacımız master chef e katılmak üzere dominik repaplike gitti. giderken uçak kanarya adalarında yakıt ikmali yaptığı sırada pastacıyı isminde hiç 'harf' olmadığı gerekçesiyle 'sen ne ayaksin' diyerek göz altına aldılar.

Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

2. Yabancı hala satıyor. Dün itibariyle % 34 e düştü. Her gün yaklaşık % 0,5 düşüyor oran. Böyle giderse 2 aya yabancı filan kalmaz, onlar da rahat eder biz de

3.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    pastacımız master chef e katılmak üzere dominik repaplike gitti. giderken uçak kanarya adalarında yakıt ikmali yaptığı sırada pastacıyı isminde hiç 'harf' olmadığı gerekçesiyle 'sen ne ayaksin' diyerek göz altına aldılar.

Çok teşekkürler..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by borsaforum Yazıyı Oku
    Yemin olsun cok bilmis birinin bunu yazacagini tahmin etmistim [emoji23] cok garip biyer burasi herkes herseyden anliyor [emoji1] zahmet edip tdk ya girerseniz doğrusunu öğrenirsiniz.Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.
    Vallahi de billahi de nacizane olarak biliyordum, sizin vesileniz ile bir kelimenin yazim seklini daha öğrenmiş oldum, ama üslubun hakikaten çok kötü, kimse sana kötü bir söz söylememişken hiç tanimadigin insanlar hakkında hakaret erebiliyorsun, yapma bence. İnsanların eli bağlı değil.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by muratertug Yazıyı Oku
    Yabancı hala satıyor. Dün itibariyle % 34 e düştü. Her gün yaklaşık % 0,5 düşüyor oran. Böyle giderse 2 aya yabancı filan kalmaz, onlar da rahat eder biz de
    yerli ve milli borsamız oluyor işte. Yakında Kim yon gun gibi tamamen izole olacaz.

6.  Alıntı Originally Posted by borsaforum Yazıyı Oku
    Acizane olarak tavsiyem , soda aş hisse senedi piyasasinin bu forumda döndüğünü yani buraya yazmayanlarin elinde hisse olmadığını düşünmeniz sizi yanlis kararlar vermeye sevkeder..Bence bu bakış açınızı gözden geçiriniz.
    Cümlede fikir beyan ettiğiniz için, naçizane kelimesini kullanmanız daha yerinde olurdu diye düşünüyorum.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    eko n'aptın kurban olduğum ya... hadi hakkında hayırlısı bol kazançlar. boş bırakma buraları.
    30 yılı geçti, borsaya girer çıkarım. Hiç bu kadar tırsmadım. Bana göre olumsuz o kadar çok şey varki. Başta ABD borsası sürekli artıyor, düşmeye başladığında hiç bir borsa duramaz. Sürekli para basılıyor bittiği gün borsada bitecek. Siyasi gerginlikler... vs. Para cepte dursun. O kadar bekledik soda yı, endekse bak sodaya bak. Adamlar sata sata bitiremedi. Az da olsa ekmek parası çıkmışken yeter dedim. Yeni alım için takipteyim....

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    Vallahi de billahi de nacizane olarak biliyordum, sizin vesileniz ile bir kelimenin yazim seklini daha öğrenmiş oldum, ama üslubun hakikaten çok kötü, kimse sana kötü bir söz söylememişken hiç tanimadigin insanlar hakkında hakaret edebiliyorsun, yapma bence. İnsanların eli bağlı değil.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu konuda hassasım diye kaç kere diyeceğim. dikkat edin lütfen

Sayfa 287/899 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •