Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
Yabancı hala satıyor. Dün itibariyle % 34 e düştü. Her gün yaklaşık % 0,5 düşüyor oran. Böyle giderse 2 aya yabancı filan kalmaz, onlar da rahat eder biz de![]()
Vallahi de billahi de nacizane olarak biliyordum, sizin vesileniz ile bir kelimenin yazim seklini daha öğrenmiş oldum, ama üslubun hakikaten çok kötü, kimse sana kötü bir söz söylememişken hiç tanimadigin insanlar hakkında hakaret erebiliyorsun, yapma bence. İnsanların eli bağlı değil.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.
Cümlede fikir beyan ettiğiniz için, naçizane kelimesini kullanmanız daha yerinde olurdu diye düşünüyorum.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 yılı geçti, borsaya girer çıkarım. Hiç bu kadar tırsmadım. Bana göre olumsuz o kadar çok şey varki. Başta ABD borsası sürekli artıyor, düşmeye başladığında hiç bir borsa duramaz. Sürekli para basılıyor bittiği gün borsada bitecek. Siyasi gerginlikler... vs. Para cepte dursun. O kadar bekledik soda yı, endekse bak sodaya bak. Adamlar sata sata bitiremedi. Az da olsa ekmek parası çıkmışken yeter dedim. Yeni alım için takipteyim....
Yer İmleri