650 de 2100 lot var
650 de 2100 lot var
Buraları cok hizli gecer ins,tavana ramak kala niye boyle yaoiyor acaba?Sn Eliot nasil yorumluyorsunuz gidisati? Sn Sullivan, ha gayret buralarda mi?Ne dersnz hareket basladi mi?Gerci genel bi hareket var gibi
Geçende yazmıştın son dans diye
560 lı fiyatlardan maliyetlenenlerde dün ve bu gün artık bu kağıtla vedalaştıklarını düşünüyorum Alcar ın karakterinde tavana kitleyip gitmek yoktu zaten daha önceki yıllarda da aynı bu gün kü gibi tavana yakın kapanışlar yapmıştı tahminime göre daha yolun balındayız gün boyu baskılandı ve sona doğru hamlesini yaptı aslında alımlar gayet iyiydi hani tavan kapatmadı diye de takılmamak gerekiyor bazen fake çakım atmak gerekir bu gün teknikçilwrise döktü diye düşünüyorum son 5 dk da nerdeyse 5 tavan bozdu bu karşıdakilere bir mesaj olarak verildiğini düşünüyorum
Yarın daha iyi olsun
Ama önce sevdiklerimizle birlikte sağlığımız oldun
Ytd
Tesekkurler değerli yorumlwriniz icin,elbette ve her zaman once saglikkk,o olmadan anlamsz zaten,gecen sene seri tavanları vardi,tavan kapatamyinca güçsüz bir görünüm sergiliyor gibi geliyor yoksa her gun gitsin %3/5 gitsin ama sağlam gitsin bnce daha iyi...İnşallah son dansdir ,bizi de yerimizde dans ettirecek hareketler bekliyoruz,slmlr....
Belli ki tahtada bir hesap ve mücadele var bu mücadelenin arasında biz ancak kenardan izleyebiliriz
Ytd
682 yi ikinci kez deniyor takılıyoruz orda
Bryat, konya, çimbeton sırayla sermaye arttırır, bizimkide önce arsaların satışları haberi gelir ve sermaye arttırım haberi gelirse iyi olur. Ama herşeyin başı sağlık tabiki.
Hemen olağandışı fiyatlama ile ilgili haberi gönder, neden bu arsa satışları vs hakkında hiç bilgi göndermessin ey .......
Yer İmleri