Sayfa 287/1002 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    TTE kadar berbat fon yok. Aldım alalı zarardayım. Mevduat yapaydım iyiydi.
    Bendeki fonlar da 20 aralıktan beri yarısı zararda yarısı yerinde sayıyor, dolar 11 civarındayken mevduata geçsek çok daha iyi olurmuş, müşteri temsilcisi ısrar etmişti dinlemedim, yanlış zamanda girmişiz hem yerli hem yabancılara, bundan sonra da satsan satılmıyor mecburen bekleyeceğiz herhalde.

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Bendeki fonlar da 20 aralıktan beri yarısı zararda yarısı yerinde sayıyor, dolar 11 civarındayken mevduata geçsek çok daha iyi olurmuş, müşteri temsilcisi ısrar etmişti dinlemedim, yanlış zamanda girmişiz hem yerli hem yabancılara, bundan sonra da satsan satılmıyor mecburen bekleyeceğiz herhalde.
    KKM ise bence KKM dönüşlerinde basacaklar doları aşağıya. Millet %17 alıp kalacak. Şu an basmak için barut topluyorlar.

Gerçi %17'de iyi para, biz eksiyiz hala.

4.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    KKM ise bence KKM dönüşlerinde basacaklar doları aşağıya. Millet %17 alıp kalacak. Şu an basmak için barut topluyorlar.
    Evet KKM için dediğim ama o zaman da zarar çoktu fonları satmak istememiştim, mart ayının sonlarına doğru 3 ay yapanların vadesi dolacak doları aşağı basarlarsa diye benim de aklıma geliyor, onun için dolara bağlı fonları 15-20 gün sonra satayım diyorum.

Evet KKM için dediğim ama o zaman da zarar çoktu fonları satmak istememiştim, mart ayının sonlarına doğru 3 ay yapanların vadesi dolacak doları aşağı basarlarsa diye benim de aklıma geliyor, onun için dolara bağlı fonları 15-20 gün sonra satayım diyorum.
    ersunan benim bahtım kara. Tuttuğum kuruyor. Çok da çakmıyorum bu işi. Senin mt'ye danış bence.

6.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    TTE'yi 1 ay önce sattım ve iyi yaptığımı düşünüyorum... son durumum: (YABANCI) AFT, IPJ, YTD, GUH, TGE, TMG, (YERLİ) NNF, TCD, (SERBEST) GAS... öneri, eleştiri varsa beklerim... herkese kolay gelsin...
    GAS yerine IJT düşünebilirsiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    ersunan benim bahtım kara. Tuttuğum kuruyor. Çok da çakmıyorum bu işi. Senin mt'ye danış bence.
    benim ki senden kara, fonlar da zarar, borsada zarar, kripto da zarar, mt yi boş ver buradakilerden fazlasını bilmiyordur, mevduat için sürekli arıyordu sonunda engelledim zaten

benim ki senden kara, fonlar da zarar, borsada zarar, kripto da zarar, mt yi boş ver buradakilerden fazlasını bilmiyordur, mevduat için sürekli arıyordu sonunda engelledim zaten
    ersunan ben tunç şatıroğlunu dinliyorum youtubedan. İstersen bir bak.

Sayfa 287/1002 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •