Aslında vobcu traderler için güzel bir gündü, aksiyon heyecan ne ararsan vardı, kazananlara tebrikler.
Vobu bırakıyorum artık petkocumla trade edecem suyuniçinden çıkana kadar, zalımın oğlu karanlıkta bastı
iyi akşamlar
Aslında vobcu traderler için güzel bir gündü, aksiyon heyecan ne ararsan vardı, kazananlara tebrikler.
Vobu bırakıyorum artık petkocumla trade edecem suyuniçinden çıkana kadar, zalımın oğlu karanlıkta bastı
iyi akşamlar
Hamdım Piştim Yandım
Bu kadar malı virmanlamadan piyasada satması zor
İlginç bir pasta..
Olumsuz haberde zaten bofa dan önce millet satışa girer. Malı çıkamaz
Olumlu haber ile malı yedirme dışında aklıma bir şey gelmiyor.
Cidden merak ettim..
An itibarıyla dipten itibaren ilk beşlik yapı oluşmuş oldu, ya itki ya leading expanding artık çok da önemi kalmadı ne olduğunun.
Çok süper bir haber gelirse son dalgayı 8848 e doğru uzatır, pek sanmıyorum gerçi.
Ağırlıklı ihtimalle, bir B düzeltmesi yapacağız sanırım, ama elde bir güdü dalgamız olduğu için an itibarıyla, yükseliş devam edecek diyebiliriz bu B düzeltmesi sonrası. Beklentim 285 dolar ve üzeri bir tepki dalgası. YTD
İyi hafta sonları..
![]()
Borsa yükseldi diye kaç kişi memnun acaba,bende 15 hisse var,birisi tavan olmuş,biri yüzde 5 yapmış, diğerleri eksi yada kafa kafaya dünkü kapanışla.Muhtemelen küçük yatırımcılar hisselerde mahsur kaldı,bunu bilen tahta sahipleri bilerek götürmüyor , götürse yeni hisse satacak adam şu anda yok, götürmeye kalksa küçükler satacak karşılayacak para yok.Büyüklerimiz halkımızı tekrar borsaya girmeye ikna edene! kadar endesk gitse bile hisseler biraz sürünecek gibi.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Oyunda olanlara kolay gelsin.
yarışmacı arkadaşlara başarılar.
pazartesi ne olur diye sorulmuş her halükarda GAP li açılış olur.![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Şu şişe hissesi ne gıcık bir hisseymiş yahu, şöyle bir günde bile eksiden çıkamadı..
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri