Sayfa 288/964 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. Bu kadar güçlü alımlar ve kozalin hacminin yüksek olması haber dusecekmis gibi bir izlenim oluşuyor bende.

2.  Alıntı Originally Posted by zevahiri09 Yazıyı Oku
    Bu kadar güçlü alımlar ve kozalin hacminin yüksek olması haber dusecekmis gibi bir izlenim oluşuyor bende.
    üstad. haber gelebilir belki bilemem ama bneim bilgidiğim kadari ile , yabancı bilançoları beğendi ve kemiksiz alıyor. temelci hiç değim teknik kendime faydam olur olmaz bilemem ) ama bence asıl trend yeni başladı.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. SM-J530YM cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ya bu Osmanlı'nın elinde bu kadar mal varmiydi

Alıntı Originally Posted by adoli61 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim hemşo. Bende tekrar gireceğim ama İpeğe daha girmem. Aşağı salarsa Kozaa alırım inşallah. Kozaa normalde sürat teknesi gibi mübarek. Sana bol bereketli kazançlar dilerim.
     Alıntı Originally Posted by zevahiri09 Yazıyı Oku
    Bu kadar güçlü alımlar ve kozalin hacminin yüksek olması haber dusecekmis gibi bir izlenim oluşuyor bende.
    Abiler öğlede yabancı halen deli gibi alıyor..bu fake bir yükseliş olamaz..biraz önce deniz hoca kozaa takası paylaşmış ve bugün ki pastası da süper.. biraz önce bahsetiği 8.90 a da öpücük attı..aynısını 6.51 ve 7.92 de de belirtmişti..nasıl kıyıp ta satayım şimdi..aklımın yarısı da kozaa da.. 8.90 teknik ve 9 psikolojik sınırını hacimli geçerse önü açık kozaa nın..ipeke de yabanncı alımı son sürat devam ediyor..nerede stoplamak lazım iyi düşünmeli..elbet geri gelmeler olacaktır aralarda ama önceki gibi 5-6 lar ben artık münkün görmüyorum..hikayenin sahiplik konusunda sonuna yaklaşıyoruz artık..bence ekstra bilmediğimiz bir durum yok ise bunu fiyatlıyor..hissiyatım bu yönde..

An itibari ile kozalaklarda hacimde lider 311 milyon tl

6. 8 tlyi aşsın bugün 5 kişiyi iftara götürcem.

7. Tavan gelir mi?

8. SM-J530YM cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 288/964 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •