Sayfa 288/916 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Iyi alım yerlerinin yaklaştığını düşünüyorum. Yarın ve cuma kendi çapımda yüklü alım yapacağım.Hem maliyet biraz daha inmiş olur hem de bu hisseye güveniyorum. Kısa vade de,orta vade de, uzun vade de.Öylesine güveniyorum ki bu hisseye ,hiç kimsenin satmayacağı,güvenli liman olarak gördüğü,bugünkü ortamda bile yeşil yakan ASELSAN larımı satıp ağırlığımı bu hisseye vereceğim.Tabi borsada her zaman yanılma payı vardır ama büyüklerimiz bize hep karda olduğumuz hisseyi bozmayı öğüt vermişlerdi,ben de yarın ve cuma belki de büyük bir risk alarak bunu yapacağım.Güzelliklerle kalın.
    Tutmayın küçük enişteyi...

2.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku

Tahtada biraz işlem hacmi olsun artık..
    Benden ötürü olmaz olursa sizin gibi kocamaaaan yatırımcılardan olur.

3.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Iyi alım yerlerinin yaklaştığını düşünüyorum. Yarın ve cuma kendi çapımda yüklü alım yapacağım.Hem maliyet biraz daha inmiş olur hem de bu hisseye güveniyorum. Kısa vade de,orta vade de, uzun vade de.Öylesine güveniyorum ki bu hisseye ,hiç kimsenin satmayacağı,güvenli liman olarak gördüğü,bugünkü ortamda bile yeşil yakan ASELSAN larımı satıp ağırlığımı bu hisseye vereceğim.Tabi borsada her zaman yanılma payı vardır ama büyüklerimiz bize hep karda olduğumuz hisseyi bozmayı öğüt vermişlerdi,ben de yarın ve cuma belki de büyük bir risk alarak bunu yapacağım.Güzelliklerle kalın.
    Hacı bir kez doğruyu söylesene hakkaten Aselsan satıp bunumu aldın veya alacaksın.. iki seçenek var;

1- Hakkaten millete mal çakmaya çalışıyosun
    2- Sen ağır salaksın, bir gram borsadan anlamıyosun..

Her halükarda boş beleşsin.. Bu piyasada en ufak tecrübesi olan insanların demirbaşı Asil dir, bunun gibi operasyon kağıtlarında vurkaç yapar.. Hoş kimsenin seni ciddiye aldığı yok, ne olduğunu biliyor ama ben yinede memlekette denizle keriz bitmez diye uyarayım dedim..

4. mühendis43 bey, global daki hisseler ne zaman bitecek hisse de satış yapa yapa bitiremedi.

5.  Alıntı Originally Posted by n_asin Yazıyı Oku
    mühendis43 bey, global daki hisseler ne zaman bitecek hisse de satış yapa yapa bitiremedi.
    Global bitmesin hiç, satmasın yani. Global demek metronun virmanladığı lotlar demek. Deniz şeker ve global yüklü satıştaysa bil ki bu metrodur

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Hadi be koçum benim. Yukarı hareketi başlat lütfen...

7. lafıma alındı galiba aşağı gidiyor.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099

Haftasonu foruma giremeyecekler hisse yarışma linkimiz açılmıştır. Kurallara uygun tahminlerinizi yazabilirsiniz.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 288/916 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •