Sayfa 288/885 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Vestel Vesbe'deki payını % 95'in üzerine çıkarmış. Bu gayret niye acaba?

Bu konu üzerinde yorumu olan varsa öngörüsünü söylerse iyi olur.

Bir şeyler planlıyorlar. Vesbe'yi borsa kotundan çıkarmak mı amaçları acaba (Vesba'yi kendi amaçları için rahatça sağmak için)?

Bunları "belki' anlamında söylüyorum.

2. Borsa da taşınması en mantıklı hisselerden biri vesbe yıl sonu 600 üstü kar gelebilir ve 190 sermaye var hisseye 30 tl fiyat biçer iskonto desek 24 tl çünkü okusan karin %80 ini dağıtıyor 2.5 tl temettü demek buda %20 kar payı demek borsada şu an için en yüksek oran olabilir.fiyat hareketlerine aldanmamak lazim her geri geliş mal toplamak için firsat olabilir.yatirim tavsiyesi değildir.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Tatildeyken de olsa para kazanabilmek güzel.... ama arkadaşlar sizinle geçen ay kaçırdığım , hatta nasip olmayan bir olayı paylaşayım.... 150.000 adet ADESE , 120 bin adet ITTIFAK taşıyordum...... bunları tam 1 ay önce satmak zorunda kaldım.... Paranın sahibi parayı erken isteyince , hatta kendisine 2 ay daha beklememiz gerektiğini , büyük fırsat tepeceğimizi söylediğim halde..... Neyse paranın sahibi parayı isteyince geri yolladım.... ( kar ve zarar ortağı şeklinde parasını yönetiyordum) Nitekim 1.5 senedir ADESE de idim ve hareket öncesinde 2 tl lerden sattığım ADESE 1 ayda 9 tl ye zıpladı..... iki senette kaçırdığımız rakam 1 milyon 200 bin tl .... bunun yarısı bana gelecekti ve bunlada VESBE show yapardım ama yine nasip olmadı , yine .... 25 yılda bunun gibi neler yaşadım..... ALLAH hayırlısını versin........

VESBE de sonuna kadar bekleyeceğim..... Emeklilik buradan gelecek buna inanıyorum ..... ( bir de çok ucuzladığını düşünerek PETUN da pozisyon aldım , sizlede paylaşmak istedim , şu anda VESBE gibi bir başka uyuz senette o , ama oradada potansiyel olduğuna inanıyorum )

yatırım tavsiyesi değildir...

4. Teknik güzel, gideri var

5. Son çeyrekte ayrıca kur farkı karı yazacak.9 aylık 200:milyon zarar yazmıştı ticari borçlarda.

6. 2,5 tl temettü kimseyi alıma yönlendirmiyor, ilginç

7.  Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    Tatildeyken de olsa para kazanabilmek güzel.... ama arkadaşlar sizinle geçen ay kaçırdığım , hatta nasip olmayan bir olayı paylaşayım.... 150.000 adet ADESE , 120 bin adet ITTIFAK taşıyordum...... bunları tam 1 ay önce satmak zorunda kaldım.... Paranın sahibi parayı erken isteyince , hatta kendisine 2 ay daha beklememiz gerektiğini , büyük fırsat tepeceğimizi söylediğim halde..... Neyse paranın sahibi parayı isteyince geri yolladım.... ( kar ve zarar ortağı şeklinde parasını yönetiyordum) Nitekim 1.5 senedir ADESE de idim ve hareket öncesinde 2 tl lerden sattığım ADESE 1 ayda 9 tl ye zıpladı..... iki senette kaçırdığımız rakam 1 milyon 200 bin tl .... bunun yarısı bana gelecekti ve bunlada VESBE show yapardım ama yine nasip olmadı , yine .... 25 yılda bunun gibi neler yaşadım..... ALLAH hayırlısını versin........

VESBE de sonuna kadar bekleyeceğim..... Emeklilik buradan gelecek buna inanıyorum ..... ( bir de çok ucuzladığını düşünerek PETUN da pozisyon aldım , sizlede paylaşmak istedim , şu anda VESBE gibi bir başka uyuz senette o , ama oradada potansiyel olduğuna inanıyorum )

yatırım tavsiyesi değildir...
    Yalnız her ikisi de adamı sabır taşı yapacak 2 şirket ..

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Sirket 10 da surunurken saydiranlardan ses cikmiyor, 1 haftada 30% prim yapinca bi rahatladilar herhalde

Sayfa 288/885 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •