Sayfa 288/1024 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    20k Euro diyorsunuz Sn. Tüm hızıyla yolda. Üreten vatandaşların parası EURO. Normal yani. Biz TL'yi Euro yapıp bu vatandaşların eline sayıyoruz.

Bu vatandaşlar EURO'yu TL yapıp bizden ne alıyorlar peki?
    20.000 Euro istiyorum..!!
    En fazla 17.000 Euro teklif geldi.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    20.000 Euro istiyorum..!!
    En fazla 17.000 Euro teklif geldi.!!!
    Niye hız tutkunu olduğunuz anlaşıldı şimdi

3. Bir de devlet paranıza el koyacak dolara geçin diyenler şunu unutuyor ya da milleti kandırmaya çalışıyor.
    Bu ülkede birgün birileri vatandaşın parasına el koyacak olsa(ki bu imkansızdır bana göre) önce dolardan başlanır.
    Çünkü sıradan vatandaşın bir başka ülkenin parasını yatırım aracı olarak kullanmasının aslında hiçbir mantığı ve temeli yoktur.
    Denebilir ki sen dolarla mal alıp satmıyorsun. Buna rağmen elinde neden dolar bulundurcaksın?
    ve bu halka da çok kolay anlatılabilir emin olun.
    Yani burada hergün ülke battı gitti hayır oyu verin diyenler önce kendi dolar pozisyonlarının telaşına düşsünler milleti kurtarıyoruz uyarıyoruz ayağına yatmadan önce.

4. Dolarları bankada tuttuğumuzu kim söyledi

Ayrıca faiz haram. Kitabımızda yazıyor. %1 olsa da haram, %10 olsa da haram.

5. Enflasyon evet yükseldi bir miktar doğrudur ama burada sanki hayatında ilk kez enflasyon görmüş gibi tepki verenleri anlamakta da zorlandığımı belirteyim. Bu ülke onyıllarca %50'nin sütünde enflasyonla yaşamış bir ülke yahu.
    Yapmayın etmeyin. Şimdi enflasyon biraz artınca bu ne aman Allah'ım diye yazanları ibretle izliyorum.
    Türkiye'yi %50'nin üstünde enflasyonla alıp bugünlere getirenler hiç merak etmeyin yönetimde istikrar sağlandıktan sonra bu işin tekrar üstesinden gelecektir. 2008 krizinde herkes dalga geçerken teğet meğet diye sayıklarken sorunsuz atlatıldığını kimse unutmasın ve yönetimin ekonomide her zaman gerçekçi davranıp akla gelmeyen yöntemlerle meseleri çözdüğünü de unutmasın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Finansal konularda veriye veya tecrübeye dayalı olmayan hiçbir iddiayı ortaya atmam.
    Bazıları gibi siyasi düşüncemle finansal kararlarımı birbirine karıştırmam.
    -- Eee.. Dolar yatayda gidince kimin eli yanmış..

-- Ham grafikler T/a olmuyor..

-- İkinci ham grafik neyin grafiği.. ??

-- Ekonomimiz berbat olduğu için, dünyada dolar artarken, bizde fırladı..

-- Ekonomisi ya da siyasi dinamikleri kötü olan ülkelerin paraları daha çok değer kaybetti.. ( G. Afrika, Türkiye, G. Kore)

-- Ekonominin gücünü gösteren en önemli endeks Tasarruf / GSYH oranıdır.. Bir bakın isterseniz ona..

-- İddia etmeyin.. "yanar" demeyin, "yanabilir" deyin..

-- İddia etmek ile görüş beyan etmek farklı şeylerdir.. Fikrinize, görüşünüze saygı duyarız.. Ama iddianıza da mesnet bekleriz..

Yanılıyorsunuz.. Yanıldığınızın farkına varmak istemiyorsunuz...

Syg.

Benim bir akrabam da perde dukkani vardi 15 sene once maliyeti 15 lira olan perde m/tul fiyata 50 lira etiket yaziyorduk...........
    inanamiyordum...

Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Yemek ve Servis hizmetlerinde kar marjı brüt %300 den fazladır. O yüzden önüne gelen yemekçi kafeci oluyor :D
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

O lokantada calisan onlarca kisi var ama..

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de yuksek fiyatlari boykot etmek adina disarida bir sey yemez oldum.
    Lokantada 1 dilim et fiyatina giderim kasaptan 1kg en iyisinden alirim tum aile kediler de dahil doyar diyorum.
    Syg,
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 288/1024 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •