Sayfa 288/2318 İlkİlk ... 1882382782862872882892902983383887881288 ... SonSon
Arama sonucu : 18539 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Fransa Meclisi,

•Çin'in Uygur Türklerine yönelik uygulamalarını "soykırım" olarak tanıma kararını kabul etti.
    Türkiye için muazzam iyi bir haber. Dün Ermenistan'la uçuş haberi vardı bu ondan da iyi.

Emin olunuz Avrupa Türkiye'ye muhtaç. Çok güçsüzler.
    @erefefik

2. Faik Öztrak
    @faikoztrak
    ·
    5d
    Madem "faiz sebep, enflasyon netice" idi,
    Madem faiz düştüğünde, enflasyon da düşerdi,
    Madem kendinize ve iddianıza bu kadar güveniyordunuz, Ne oldu da mademler, şimdi badem oldu?
    ha ha ha... bu kadar ciddi bir adam da delirdi sonunda...

ulla faikim öztrakım, unu üle dimezler, peynir ekmek yimezler ............
    @erefefik

3. Yahu kardeşim mevzu aynen İstanbul trafiği sorunu gibi...Benzin ve mazut 15 TL olunca trafik sorunu bitti.

Faiz ve enflasyon sebep-netice de una benziyor. Faikim niye havaya bakıp, kerize yatıyon.
    @erefefik

4. https://www.oryxspioenkop.com/2022/0...erview-of.html

ORYX | Türkiye'nin endüstriyel olarak kendi kendine yeterliliği sağlama konusundaki kararlı girişiminin sıklıkla gözden kaçan bir faktörü, Türkiye'nin sadece bir sistem değil, bununla ilgili olabilecek her şeyi üretme niyetinde olmasıdır.
    Bu strateji, savunma sanayiinin ötesine geçerek, otomobil endüstrisi ve demiryolları gibi diğer alanlarda da geniş bir temelde önemli yatırımlar görüyor. Türkiye daha önce başka ülkelerde demiryolları inşa edebilirken, yakında üzerinde çalışan trenleri de teslim edebilecek.
    Bu strateji, nihayetinde Türk şirketlerine daha fazla sözleşme verilmesini sağlayacak ve gelecekte Türkiye'ye büyük faydalar sağlayacağı kesin.

Makalenin yayınlandığı yukarıda linki verilen web sitesinde en sonda, Türkiye'nin ürettiği/üreteceği silahlar listelenmiştir.
    Listenin ucu bucağı yok. Müthiş bir başarı...
    @erefefik

5. mustafa yazıcı
    @myzccc
    ·
    6s
    Diyanet: 'Üstadım, sizi hacca davet ediyoruz.'
    Sezai Karakoç: 'Bana hac henüz farz olmadı. Farz olduğu zaman giderim inşaAllah.'
    Diyanet: 'Efendim, Diyanet olarak sizi biz hacca götürmek istiyoruz.'
    Sezai Karakoç: 'Ben milletin parası ile hacca gitmem.'
    @erefefik

6. Erkan Öztürk
    @drerkan
    15 yıllık sünnetçiyim bugün ilk kez taksitle sünnet yaptım evet nurettin nebati ekonomi tıkırında aynen.

Çok güzel günlerdi. Devekuşu Kabere oyuncuları, tanıdıklar var. Kimbilir şimdi ne yapıyorlar?
    @erefefik

7. hülya balbay
    @HulyaBalbay
    Peki, Hz.Adem ile Havva o yasak meyveyi yemeselerdi ne olacaktı?
    Cennetten dünyaya düşmeyeceklerdi. Biz de şu an içinde bulunduğumuz, zavallı ortamın içinde bulunmayacaktık.
    @erefefik

8. Bu nasıl bir şey?
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 20-01-2022 saat: 21:06.
    @erefefik

Sayfa 288/2318 İlkİlk ... 1882382782862872882892902983383887881288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •