Sayfa 288/413 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon
Arama sonucu : 3298 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

VAKBN...

Bir süredir 9 'u hiç göremiyoruz...!!!

Bu defa görebilecek miyiz...?

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

KCHOL...

En son yazdığım gibi;

- Dip yapmaya çalışıyor olabilir...

- Değişen bir şey yok...

Aşağıdaki grafikten gördüğümüz:

- BIST30 hisselerinin en güçlü,

- BIST100 'ün daha az güçlü ve

- BISTTUM hisselerinin daha kötü durumdalar...!!!

BIST30 hisseleri eğer yukarı devam etmez ise klasik yeniden gösterge düşüş gösterecek. Eğer yukarıda kalırsa, devamında diğer endekslerin toparlanma şansı olabilir...

XUTUM...

Beklemedeyiz...!!!

XU100...

Dün yeniden yukarı yönelmiş ve AL okunu yakmış durumda...

Ortalamalar toparlanmaya çalışıyor. Bir kaç gün daha yukarılarda oyalanabilirse, çok olumlu yansıyacaktır...

IZMDC...

3 defadır 5.00 seviyesini kendisine destek yapmaya çalışıyor...

Çok güzel bir formasyon oluşturdu...

Destek sağlam kaldığı sürece, belki bir süre daha buraları dip yapmak için uğraşır. Sonrasını hayal gücünüzün ötesine bırakın, hayal bile etmeyin; gittiği yere kadar peşinde olmak gerekir...

Bugün 13 yakanlardan örnekler...

Daha bir çok var, bazıları da yarın veya ilerleyen günlerde 13 yakacaktır. Ayrıca çok fazla 12 oluştu...!!!

Bir ihtimal dipleri oluşturuyor olabiliriz. Bu kadar fazla 13 olması dikkatimi çekti...!!!

Bunları bazıları yarın sert yukarı dönerken, bazıları biraz daha düşebilirler...!!!

Takip etmek için paylaşıyorum...

Sistem çalışırsa, ileride çok işimize yarayacaktır...

Sayfa 288/413 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •