Sayfa 288/387 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338 ... SonSon
Arama sonucu : 3093 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Adalet Bakanı Tunç:"Bolu Kartalkaya'da meydana gelen otel yangınıyla ilgili Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli soruşturma büyük bir hassasiyetle çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Soruşturma kapsamında şu ana kadar aralarında Bolu Belediyesi İtfaiyeden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürü, işletme sahibi, şirket genel müdürü ve otel müdürünün de aralarında bulunduğu toplam 11 kişi gözaltına alınmıştır. Alanında uzman 7 kişilik bilirkişi heyetinin incelemeleri devam etmektedir."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki otel yangınında hayatını kaybedenlerin sayısının yapılan DNA testleri sonucu 79'a yükseldiğini bildirdi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Demokrasi den niye bu kadar çok korkulur.

Ahlaklı ve temiz olarak görev icra et sonrada çekil köşene değilmi ya.

Bu her kese geçerli.Şirkette ve Evde dahil.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

İmam hatipliler de Amerika yolcusu!
    Sultan Uçar

https://www.sozcu.com.tr/imam-hatipl...asayfaYazarlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    İmam hatipliler de Amerika yolcusu!
    Sultan Uçar

https://www.sozcu.com.tr/imam-hatipl...asayfaYazarlar
    Zaten çokları önceden Yurt dışında okudular,iktidarda din iman diye bu okul gibileri detekledi müfratıda ona göre yaptı bütün okullarda,ne yazayım eş bobluk görevini yapanların ülkeye faydası gelirmi ?

6. iyi günler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Adalet Bakanı Tunç:"Bolu Kartalkaya'da meydana gelen otel yangınıyla ilgili Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli soruşturma büyük bir hassasiyetle çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Soruşturma kapsamında şu ana kadar aralarında Bolu Belediyesi İtfaiyeden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürü, işletme sahibi, şirket genel müdürü ve otel müdürünün de aralarında bulunduğu toplam 11 kişi gözaltına alınmıştır. Alanında uzman 7 kişilik bilirkişi heyetinin incelemeleri devam etmektedir."
    Yöneticim,CHP için suç unsurlarınımı araştırıyorlarmı,yakında bunu ötelemek gündem değiştirmek için bir olayı yine gündeme getirler,çünkü özellikleri böyle.

Merkez Bankası politika faizini 250 baz puan indirerek yüzde 45'e çekti

Sayfa 288/387 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •