https://t24.com.tr/haber/cinli-otomo...uracak,1192451
Cinliler geliyeaaaaah diyorum
https://t24.com.tr/haber/cinli-otomo...uracak,1192451
Cinliler geliyeaaaaah diyorum
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
istatistik her zaman yanıltır :D mottosunu unutmadan
Hisse Başı Satış 280' a göre
Hisse Başı Satış 310' a göre
Hisse Başı Satış 330' a göre
Hisse Başı Satış 360' a göre
Hisse Başı Satış 390' a göre Bunu beğendim :D
Hisse Başı Satış 440' a göre
Hisse Başı Satış 520' a göre
Not : 11 . değer yani sanırım 2023/9 bazı siteler 37,08 bazı siteler 16,23 gösteriyoır tahmin verisi olarak 37,08 yİ aldım ama içim rahat değil o değeri 16,23 alarak regresyonu tekrarlayacağım
Son düzenleme : logologo; 27-10-2024 saat: 21:46.
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
istatistik her zaman yanıltır :D mottosunu unutmadan
Hisse Başı Satış 280' a göre
Hisse Başı Satış 310' a göre
Hisse Başı Satış 330' a göre
Hisse Başı Satış 360' a göre
Hisse Başı Satış 390' a göre Bunu beğendim :D
Hisse Başı Satış 440' a göre
Hisse Başı Satış 520' a göre
Not : 11 . değer yani sanırım 2023/9 bazı siteler 37,08 bazı siteler 16,23 gösteriyor tahmin verisi olarak 16,23 ü aldım , ilk regresyonda 37,08 alınmıştı
Son düzenleme : logologo; 27-10-2024 saat: 21:46.
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
S400'ler geldiginde f35 programindan cikarildik
Çinliler geldiginde degil ama ,fabrika tam kapasite uretime gectigi anda da gümrük birliğine son verirler.
Kim bilir, stellantisin tofas uretimini sonlandirmasinin sebebi belki de budur. Fordun binek arac uretimini romanyaya planlamasi...
Yalniz samsun seçimi enteresan olmuş. Lojistik bir avantaji mi var acep? Tamam deniz kenari ama...
Çinliler zaten rusyada malini satiyor, avrupalinjn biraktigi fabrikalari devraldilar.
Samsun Limanı: Bin 756 metre rıhtım uzunluğuna sahip liman yılda bin 130 gemi kapasitesi vardır. Rıhtım kapasitesi ise 2 milyon 380 bin ton/yıl olarak bilinmektedir.
Samsun limanı Karadeniz Bölgesinde Türkiye’nin en büyük limanıdır. Karadeniz’de demiryolu bağlantısı olan tek intermodal limandır.
Samsun Limanı deniz hinterlandı Gürcistan’ın Batumi, Poti ve Suchumi, limanları; Rusya’nun Soçi, Tuapse, Novorossiysk, Azak denizinde Azov, Taganrog, Jdanov, Yalta, Berdyansk,Geniçesk; Kırım’da Mis.Kız-Oğul, Feodosiya, Yalta, Todor, Sevastopol, Yevpatorskiy; Ukrayna’da Nikolayev, Odesa, İliçhevski; Romanya’da Konstanta; Bulgaristan’da Varna limanları ile deniz taşımacılığı yapmaktadır.
2 yarıda(3. ve 4. çeyerek) toplam 80 tl hisse başı kar olsun yeter, genelde ilk 2 yarı(ilk 2 çeyrek) * 2 = 2. yarı ( 3 ve 4. çeyerek) yani froto genelde ilk yarıyı 2 ye katlıyor 2. yarıda..... umarım aynı trendi devam ettirir ve 120 tl (130) ortalama hbk ya ulaşırız... 100 ve altı(80) kötü senaryo 140 ve üstü(150-160) iyi senaryo... 120 ye fitim :D
İKİNCİ YARI ÜST :D
SATIŞ ADETİ VE KAR MARJINA GÖRE SENE SONU HBK TAHMİN
GERÇEKLEŞEN ( İLK YARI)
GERÇEKLEŞEN MARJI ( İLK YARI KAR MARJI) NA GÖRE HBK TAHMİN ( PESİMİST MELANKOLİK KARAMSAR SENARYO)
7M 3. ÇEYREK KAR 20 HİSSE BAŞI KAR TAHMİNİ YAPANLARA KIZMAYIN İYİ BİR SÜRPRİZ YAPMAZ İSE DAYANAK YUKARDA AŞAĞIDA
![]()
Son düzenleme : logologo; 28-10-2024 saat: 01:45.
Yer İmleri