Sayfa 288/760 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Gerçekten yoruldum ne bir yol bulabiliyor ne bir yol açabiliyorum, nerede bir hareket yapsam kol kesiyorum ve kol kestiğimle kalıyorum, aldığım hisse aldığımın üstünü, sattığım hisse sattığımın altını görmüyor, bu ne yaman kısmetsizliktir, büyü desem büyü değil , nazar desem nazarlık bir durum yok, çok bunaldım çooook
    fazla teprenmemek lazım...açıkçası neredeyse bende aynı durumdayım...dün elimde karel vardı biraz kardaydım sattım ve alkime geçtim..şimdi alkim %5 düşmüş ,karel ise %5 çıkmış....bazı dönemler gerçekten de bu tür dönemler yaşıyoruz...inandığın hissede sabit kalmak en doğrusu...endeks çıkarken hep en hızlı gidecek hissede olmak istediğimizden dolayı bunlar oluyor....sabır dostum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    fazla teprenmemek lazım...açıkçası neredeyse bende aynı durumdayım...dün elimde karel vardı biraz kardaydım sattım ve alkime geçtim..şimdi alkim %5 düşmüş ,karel ise %5 çıkmış....bazı dönemler gerçekten de bu tür dönemler yaşıyoruz...inandığın hissede sabit kalmak en doğrusu...endeks çıkarken hep en hızlı gidecek hissede olmak istediğimizden dolayı bunlar oluyor....sabır dostum...
    Bu çok farklı bir şey dostum ihtiyaçtan değil, yalnız daha fazlasını kim istemez o ayrı, isabetli kararların hep eğişinden dönüyorum, canımı sıkan o , hep arafta yaşıyorum, seçim yaptığım hisselerin yanlış olmadığını düşünüyorm, zamanlamayı ekseriyetle yanlış yapmak beni yoruyor, baksanıza ne güzel paylaşımlar yapar kazanmasakta klavyelerden umutsuzluk dökülmezdi satırlarımıza,bir çift tatlı cümleye hasret kaldık, inan bana bunun krizle felan alakasıyok giden hisse gidiyor, alkim dedinizde, % 30 kaybetmeden bilanço arefesinde alkim tahtasına gititm tam alacakken vazgeçmiştim, 19 liraydı,o zaman sodayı tercih etmiştimki, şuan karlı bile olacaktım, arada uçurum var
    Son düzenleme : kitapci0; 29-05-2018 saat: 11:40.

3. yanlız değilsin sayın kitapçı dostum...bazen ne kadar bilirseniz bilin her şey nasip olmasında bitiyor...nasip olmadan kazanılmıyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. borsanın zirvesinde hangi hissede olsaydım ve hiç satmadan bekleseydim bir hisseden ancak %30 kayıp edebilirdim...hangi hisseye son bir ay içinde gittiysem bende zarar ettim (son üç gün hariç ) sattığım da güzel çıktılar...artık başa gelen çekilir dostum...biz de mecbur katlanacağız...borsada kazanmak olduğu gibi kayıp etmek de var...

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yanlız değilsin sayın kitapçı dostum...bazen ne kadar bilirseniz bilin her şey nasip olmasında bitiyor...nasip olmadan kazanılmıyor...
    Tekniği önemsemek gerek dostum,forumda denizkiraz diye teknikçi arkadaş bu işi çok iyi biliyor, farkındamısın bilmiyorum ama ,kardemir ve koza grubu teknik yorumları çok isabetli....

6.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Tekniği önemsemek gerek dostum,forumda denizkiraz diye teknikçi arkadaş bu işi çok iyi biliyor, farkındamısın bilmiyorum ama ,kardemir ve koza grubu teknik yorumları çok isabetli....
    evet o arkadaşı tanıyorum...halkbankta da sadıktan denilen arkadaşın yorumlarını beğendim..

7. Neden kendinizi heba edip duruyor sunuz kaybedecek sadece zamanınız olacak bazisi icin avantaj bazisi için dezavantaj tan öte bi durum yok ,bilici gibi bir hissede bulunmanin avantajını cok aşırı döviz volalitesi olamadığı sürece tekrar yaşayacaksiniz bundan sonraki hedef kesinlik tl zirvesi olacak orada dikkat etmek lazım asil TL yi yeni zirve ile geçecek yada uzun zaman hapsedecek ,şu dönemde sadece kari alamamanin üzüntüsünden başka bir derdiniz olmasın sireket gayet iyi , borç olması piyasa ayak uydurma si sizi uzmesin bakin bunların altından bakın nasıl çıkacak ...mal değerli değerini bilin

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Herhangi bi numara çekmişmi bence hayır bekleyen e iyi ekmek birakma ihtimali cok yüksek görünmüyor mu ytd

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 288/760 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •