Sayfa 289/928 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by Atakanfur Yazıyı Oku
    GUBRF Gubre Fabrikalarındaki soyguna dur deme zamanı gelmedimi? Özelleştirme yapmak için şirketin içinin boşaltılması beklenmek zorundamı? @aefakibaba @fahrettinpoyraz @RT_Erdogan @TC_Basbakan @memetsimsek
    helal sana kardeşim, ben üç yildir yazıyorum reise başbakana spk ya heryere, hatta tkk ve gübre genel müdürüne,yetmiyor telle arıyorum yatırım bölümünü herşeyi bir bir anlatiyorum, burdanda yazdığım yazıları uzun uzun eskiden paylaştım burda ağlamakla olmaz, yazın her yere diye kimse yazmadı, ağlamasan kimse duymaz bakmaz, baktım burdan kimse yazmiyor, bende bu sayfada artik mizahi yazılar yazıyorum.

2. Arkadaşlar günaydın, bir bilen cevaplarsa sevinirim, 2015 yılında gubretas genel müdürü şükrü kutlu ve gubretas hakkında geriye donuk vermiş oldukları 2016 yılı sonu bilanço hedefi ve gubretas ile ilgili vaadlerinin tutmadığı ve aşırı sapma olduğu yatırımcıyı yanıltıp hisseye yuksek fiyattan girildigi, ve o günden beri de birdaha o fiyatları görmediği, haksız ve yalan beyanda bulunduğu yanılttığı gerekçeleri ile mahkemeye versek zaman aşımı var mi, ayrıca boyle birşey yapsak suç duyurusunda bulunsak geçmişe yönelik bir hak elde edebilirmiyiz, bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim, hem bilgi edinmiş oluruz. Vaadlerinn biri 230 milyon kar amaçlanıyordu ancak 68 milyon zarar gelmişti.

3. Hektaş %6,22 artış 11,27 TL yüre beee tezeklerin kralı.....................

4.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar günaydın, bir bilen cevaplarsa sevinirim, 2015 yılında gubretas genel müdürü şükrü kutlu ve gubretas hakkında geriye donuk vermiş oldukları 2016 yılı sonu bilanço hedefi ve gubretas ile ilgili vaadlerinin tutmadığı ve aşırı sapma olduğu yatırımcıyı yanıltıp hisseye yuksek fiyattan girildigi, ve o günden beri de birdaha o fiyatları görmediği, haksız ve yalan beyanda bulunduğu yanılttığı gerekçeleri ile mahkemeye versek zaman aşımı var mi, ayrıca boyle birşey yapsak suç duyurusunda bulunsak geçmişe yönelik bir hak elde edebilirmiyiz, bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim, hem bilgi edinmiş oluruz. Vaadlerinn biri 230 milyon kar amaçlanıyordu ancak 68 milyon zarar gelmişti.
    Hiç örneğini duymadım.sen duydunmu?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Hektaş %6,22 artış 11,27 TL yüre beee tezeklerin kralı.....................
    gübrenin gideceği yer 3,60 3,80 bandı. Şirket boku yemiş.herkese gecmis olsun

6. Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

7.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    gübrenin gideceği yer 3,60 3,80 bandı. Şirket boku yemiş.herkese gecmis olsun
    yönetici bazın da boku yemiş demek istedim, zaten secim geliyor, gidecegi en yuksek yeri gordu bu yılki, 4,60 i. Her yıl 1000 tl aşağı bir yerde işlem görüyor, hicde yanıltmiyor, bu konuda çok çok istikrarlı.ytd

8. Bu saatten sonra benden 1 lot çıkmaz ortaklar... 9 ay beklemişim 3-5 ay daha beklerim...

Grafik de bahsettiğim gibi 80 cent seviyesine gelirse ancak yeni alım düşünürüm... Tabii o da gelirse..!
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

Sayfa 289/928 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •