Sayfa 289/506 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by balici Yazıyı Oku
    eskılere lafım yok ama buralardam kesinikle alım yapmayın alacak arkadaşlar
    Niye balici kardeş sen sattın diye alım yapılmaz mı artık

2. Smart'ın teknoloji şirketlerinin genel hikayesi dışında hikayesi nedir bilen var mı? İnanılmaz bir yükseliş yaptı kısa sürede.
    Bilen varsa söylesin bir zahmet rahatlayalım Kfein için.. Sonuçta %36 veya 38 Kfein'in iştiraki diye biliyorum.. ytd

3. Yıl içi en düşük 5.98 i görmüş kabaca 6 desen şu ana kadar kabaca 100 de yüz primlenmiş hemen karşılaştırma yapalım
    Smart:2.30— 11.70 kabaca yüzde 500
    Fonet:1.30— 7.80 kabaca yüzde 500
    Link:8 —— 22 kabaca yüzde 250
    Pkart:2.10 —— 7.90 kabaca yüzde 400

Burda bile geride fiyatlanıyor zaten fk sı düşük kaldı bunları niye söylüyorum yeni girecekler yorum yapsınlar ona göre girsinler benim için sıkıntı yok ben 3 yıl burdayım bağladım parayı söylesem siz benim yerime kalp ameliyatı olursunuz 😂😂

4.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Yıl içi en düşük 5.98 i görmüş kabaca 6 desen şu ana kadar kabaca 100 de yüz primlenmiş hemen karşılaştırma yapalım
    Smart:2.30— 11.70 kabaca yüzde 500
    Fonet:1.30— 7.80 kabaca yüzde 500
    Link:8 —— 22 kabaca yüzde 250
    Pkart:2.10 —— 7.90 kabaca yüzde 400

Burda bile geride fiyatlanıyor zaten fk sı düşük kaldı bunları niye söylüyorum yeni girecekler yorum yapsınlar ona göre girsinler benim için sıkıntı yok ben 3 yıl burdayım bağladım parayı söylesem siz benim yerime kalp ameliyatı olursunuz ����

Sayın ; Future yavrusuna bak anasını al oluyor o zaman 22 de vermiyorum 36 verecem

teşekkürler.

5.  Alıntı Originally Posted by gunall Yazıyı Oku
    Sayın ; Future yavrusuna bak anasını al oluyor o zaman 22 de vermiyorum 36 verecem

teşekkürler.
    Bakın arkadaşlar ben kimseyi gaza getirmiyorum lütfen yanlış anlamayın elimdeki veriler ile yorum yapıyorum ben kalkınmayı 8 den aldım 60 dan sattım çok vebal aldım o günden sonra hayatta hiç bir şeyim yolunda gitmedi gerçi şuanda 60 tan alan arkadaş bile karda 😂😂 ama sonuçta çok sıkıntılar çektim benim vadem bir iki günlük değil 3 yıl vadem var rekor karlılık ve bedelsiz bekliyorum ondan sonra bakarız satıp satmamaya ama bir iki günlük giren arkadaşlar dikkat etsin acil paraya ihtiyacı olanlar çünkü smart mutlaka bir düzeltme yapacak o zaman onun kadar olmasada kafeinde bir düzeltme yapacağını düşünüyorum 9 liradan almak istemiştim param faizdeydi dönüşü yarın cuma günü bi türlü duramadı mecbur parayı bozup 11 den aldık bundan sonrası nasip Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

6.  Alıntı Originally Posted by future1905 Yazıyı Oku
    bakın arkadaşlar ben kimseyi gaza getirmiyorum lütfen yanlış anlamayın elimdeki veriler ile yorum yapıyorum ben kalkınmayı 8 den aldım 60 dan sattım çok vebal aldım o günden sonra hayatta hiç bir şeyim yolunda gitmedi gerçi şuanda 60 tan alan arkadaş bile karda ���� ama sonuçta çok sıkıntılar çektim benim vadem bir iki günlük değil 3 yıl vadem var rekor karlılık ve bedelsiz bekliyorum ondan sonra bakarız satıp satmamaya ama bir iki günlük giren arkadaşlar dikkat etsin acil paraya ihtiyacı olanlar çünkü smart mutlaka bir düzeltme yapacak o zaman onun kadar olmasada kafeinde bir düzeltme yapacağını düşünüyorum 9 liradan almak istemiştim param faizdeydi dönüşü yarın cuma günü bi türlü duramadı mecbur parayı bozup 11 den aldık bundan sonrası nasip rabbim hepimizin gönlüne göre versin
    aynen söylediklerinize katılmamak mümkün değil
    ekran karşısında olan satıyor. Yatırımcı olacaz care yok düşmüş cıkmış bakmamak lazım

aynen ben aslan aldım 5 sene aglattı zararda oturdum
    bunun hedefi büyük ama tek kagıda yatırım yapmamak lazım. Bende 4 kagıt var hedef 2023 care yok
    benım maliyet düşük beklıyecem..

Saygılar.

7. zamanında logo icin de burdan alınmaz demişlerdir kesin su an 60 yl ye dayandı

8. bugün ama en gec yarın düzeltme gelecek

Sayfa 289/506 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •